Min Huawei P30 Pro styrtede

VIDEO: Direkte mod jorden. BANG! Blev det enden for skærmen på min Huawei P30 Pro. Se videoen her.

En smartphone-ejers mareridt. Telefonen til flere tusinde kroner styrter mod jorden, og du har ingen mulighed for at gribe ind, inden det er for sent.

Sådan en oplevelse havde jeg for nyligt. Min Huawei P30 Proslap hånden og ramte et splitsekund senere klinkerne. Skærmen fik brud tre steder.

Forud for uheldet, der virkelig var et hændeligt uheld, havde jeg lige omtalt en ny skærmbeskyttelse, hvor inscreen-fingeraftrykslæseren under skærmen stadig kan bruges. Nogle få dage efter indtræffer uheldet, der ikke må ske.

VIDEODenne skærmbeskyttelse ødelægger ikke fingeraftrykslæseren

Var telefonen styrtet uden skærmbeskyttelsen, i dette fældet et glas fra PanzerGlass, var skærmen bestemt ikke overlevet. Nu ville der så vente tusindvis af kroner til en udskiftning.

Det skal siges, at jeg utroligt sjældent ødelægger telefoner – og selvom ikke ret mange kaster telefonen i gulvet med vilje, så er det bare forbundet med stor stor ærgrelse.

Telefonernes glasskærme er i dag fremstillet af hærdet glas, som er MEGET stærkere end tilfældet var for bare få år siden. Men det er stadig glas.

Gorilla Glass er den mest kendte glasoverflade. Corning der står bag, leverer i dag glas til stort set alle producenter. Selv Gorilla Glass har gennemgået stor udvikling.

Gorilla Glass 6 er stærkere end nogensinde

Producenterne efterspørger nu glas der både kan bue ned over kanterne, og samtidigt være ridsebestandigt og brudsikkert fra alle tænkelige vinkler. I forbindelse med de såkaldte ”foldables” arbejdes der endda med glas, der kan bøjes. Dette har Corning faktisk allerede prototyper på.

DEBATHvilket ’panserglas’ bruger du?

Jeg synes ofte det er sådan, at telefonen kan tabes på klinker og sten mange gange, uden der sker det mindste. En dag dropper den ned på et gulvtæppe og så revner skærmen. Det er måske fordi, at skærmbrud er et sammentræf af mange ulykkelige omstændigheder.

Mere til historien

Skærmbrud er ikke omfattet af garanti- og reklamationsretten. Overveje en udvidet elektronikdækning på indboforsikringen. Så har du da kun selvrisikoen at slås med.

Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram