Her er Apples Netflix-konkurrent

Apple tager kampen op mod HBO og Netflix. Deres våben er unikt indhold og kendte navne.

Apple TV+ (Foto: Apple)

Apple har i dag annonceret flere services. En af de største er nok Apple TV+.

Apple TV+ er en service med eksklusivt indhold af film, serier, programmer og dokumentarer.

Apple beskriver selv tjenesten som en video-abonnementstjeneste med originalt indhold fra Apple. Tjenesten blev præsenteret med flere kendte kunstnere på scenen heriblandt Oprah Winfrey, Steven Spielberg og Jennifer Aniston.

I modsætning til eksempelvis Netflix så er Apple TV+ en tjeneste, der udelukkende satser på unikt og originalt indhold. De såkaldte “originals” bliver kun tilgængelig på Apples tjeneste.

Apple Arcade – ny eksklusiv spiltjeneste

Kommer også til smart-tv

Apple_TV_app

Apple TV+ vil være tilgængelig til efteråret. Den bliver en del af den nye kommende opdaterede Apple TV app. Appen vil være at finde på Apple TV, iPhone, iPad og senere Mac.

Apples TV-app kaldet “TV” har hidtil ikke været tilgængelig i Danmark.

Apples TV-app kommer til flere smart-TV platforme heriblandt Samsung, LG og Sony. Man skal derfor ikke være i Apples økosystem for at få gavn af tjenesten, der fungerer via AirPlay 2.

Idéen med Apple TV appen er, at den samler ens tjenester. Man kan f.eks. se HBO, SHOWTIME og Starz på samme app.

Apple TV+
Apple TV+

Indholdet vil både være tilgængelig online og offline, så uanset om du skal på ferie eller bare ud til et sted med dårligt internet, så kan du tage indholdet med dig.

Apple News tilbyder nu magasiner

Det vil her være muligt at sammensætte Apples TV-kanaler. Du slipper derfor for flere forskellige apps og koder, når du vil se din yndlingsserie eller sport.

Brugere af Apple TV appen kan se de kanaler, som de har lyst til at abonnere på. Det gælder blandt andet tjenester som HBO, Starz, SHOWTIME, CBS All Access, Smithsonian Channel, EPIX og endnu flere.

De gamle tv-udbydere kan også være med

Netværks-tv indhold fra satellit- og kabeludbydere har også mulighed for at byde ind på Apple TV. Derfor er det ikke utænkeligt, at vi i fremtiden kan se YouSee eller Stofa direkte på appen, men dette er dog ren spekulation på nuværende tidspunkt.

Apple TV appen vil også blive hjemsted for køb og leje af film, som vi kender det fra iTunes Store.

Apple TV appen bliver tilgængelig i over 100 lande til maj i en softwareopdatering. Prisen på tjenesten er ikke oplyst. Det er heller ikke oplyst om Apple TV+ lanceres i Danmark.

https://www.youtube.com/watch?v=RrdbT4hpwBk
Apples promo video for Apple TV+

Mere til historien

Udover Apple TV og TV+ blev der også præsenterede andre ting. En ny tjeneste for spil, Apple Arcade, og ny tjeneste for nyheder, Apple News+. Derudover annoncerede Apple deres eget kreditkort kaldet Apple Card.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram