Dansk mobilprodukt er nomineret til en pris

0

Et dansk-udviklet produkt til smartphones har chancen for at vinde to priser ved den samme prisuddeling.

PanzerGlas
PanzerGlass med privacy-filter er nomineret, som det mest innovative produkt, ved en prisuddeling i London (Foto: MereMobil.dk)

Det danske firma PanzerGlass er nomineret til to priser ved eventen Mobile News Awards 2019, der holdes i London den 14. marts 2019. 

PanzerGlass er nomineret i kategorien ”tilbehørsproducent” sammen med Belkin, Mr Mobile og Zagg.

Mest spændende er det nok, at den danske tilbehørsvirksomhed også er nomineret i kategorien ”mest innovative produkt”. Her er konkurrenterne Samsung Galaxy A9, Vodafone Business Device Lifecycle Management og Tech Data Tech As A Service.

PanzerGlass er specifikt nomineret for deres privacy-filter, som forhindrer nysgerrige blikke i at aflure indholdet på smartphone- eller tabletskærmen. Privacy-filter gør det muligt kun at kunne se indholdet på skærmen, når den kigges ”lige på”. Privacy-filter glas kan desuden have en CamSlider, hvor brugeren kan beskytte sig mod at blive kigget på gennem selfie-kameraet.

Hvilken skærmbeskyttelse bruger du?

Der er ingen tvivl om at særligt virksomheder har fokus på sikkerhedsaspektet ved brugen af smartphones, men mange private slutbrugere er også nervøse for at blive afluret.

Sikkerheden har fået stigende fokus gennem det seneste år. Her har Fortnite været ramt af et sikkerhedshul, FaceTime kunne i en periode aflyttes og selv Chromecast gik ikke uden om at blive hacket.

Der er også god grund til at være kritisk overfor ansigtsgenkendelse. Særligt efter en omfattende test afslørede, at 42 ud af 110 testede telefoner kunne snydes med et foto.

De store mobilproducenter er også med

Prisfesten indeholder, som mange andre prisfester, et bjerg af kategorier.

I smartphone-kategorien er følgende produkter nomineret:

  • Huawei Mate 20 Pro
  • Motorola Moto G6
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Sony Xperia XZ3

Ved Mobile World Congress, der netop er overstået, var der også prisuddeling. Her var der priser til Huawei Mate X, mens Huawei Mate 20 Pro blev kåret til ”bedste smartphone ved MWC”.

Fortnite vandt prisen for bedste mobilspil. Samsung Galaxy Watch var bedst i kategorien ”best wearale mobile technology”. Blot for at nævne nogle af priserne.

På MereMobil.dk skriver vi jævnligt om prisuddelinger til tech-produkter, og vi uddeler selv hver år en udmærkelse til Årets Mobil.

Selvom det er spændende når teknologien vi omgiver os med vinder priser, så er det nu alligevel noget ganske særligt med danske nominerede og vindere, da dette sker forholdsvist sjældent.

Mere til historien

På eventaftenen ved Mobile News Awards vil 750 ledende gæster fra mobilindustrien være samlet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer