Caroline Wozniacki skal beskytte din smartphone

4

Efter triumfen i Australian Open har PanzerGlass annonceret skærmbeskyttelse til fans af Caroline Wozniacki. Aftalen blev landet før Grand Slam-sejren.

PanzerGlass har indgået sponsoraftale med Caroline Wozniacki om panzerglass med Privacy Filter (Kilde: PanzerGlass)
PanzerGlass har indgået sponsoraftale med Caroline Wozniacki om PanzerGlass med Privacy Filter (Kilde: PanzerGlass)

Danske PanzerGlass har indgået en sponsoraftale med Danmarks tennisdarling nummer ét, Caroline Wozniacki. Aftalen må siges at være indgået på det rigtige tidspunkt: Inden Caroline vandt hendes første Grand Slam-finale i Australian Open.

 – PanzerGlass klar til iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Aftalen med Caroline Wozniacki blev allerede fremvist på PanzerGlass’ stand på CES-messen 2018 i starten af januar. Men det er altså først efter triumfen i Australien, at samarbejdet blev officielt annonceret for offentligheden.

Ordlyden på reklamen er holdt i tennissproget: ”QUIET, PLEASE! WOZNIACKI WANTS PRIVACY”. Og ”Quiet, please!” er noget af det, der kendes fra dommerne under særligt Wimbledon, når de beder tilskuerne være stille inden spilleren server.

 – Her er den (måske) ultimative beskyttelse af din iPhone

PanzerGlass har indgået sponsoraftale med Caroline Wozniacki om panzerglass med Privacy Filter (Kilde: PanzerGlass)
PanzerGlass har indgået sponsoraftale med Caroline Wozniacki om PanzerGlass med Privacy Filter (Kilde: PanzerGlass)

PanzerGlass står bag beskyttelsesglas til en masse forskellige smartphones og tablets. Fokus i aftalen med Caroline Wozniacki er et beskyttelsesglas med Privacy-filter. Dette giver brugeren privatliv, da det bliver svært (nærmest umuligt) at kigge med på telefonen, hvis ikke vinklen er den helt rigtige.

– “Vi vil lave privacy glas til bl.a. iPhone 6/7/8 men også et par andre topmodeller. Prisen forventes ikke at overstige  250 kroner. De kommende produkter vil blive leveret i special designet co-branded ækse, som lige p.t. er ved at blive designet,” fortæller Steen Bollerslev fra PanzerGlass til MereMobil.dk.

De nye beskyttelsesglad kommer i handlen omkring april.

 – Sådan beskytter du iPhone mod nysgerrige blikke

Foruden Caroline Wozniacki, så har PanzerGlass også sponsoraftaler med verdensstjernen og fodboldspilleren Cristiano Ronaldo og det danske esports hold Astralis.

Mere til historien

Caroline har tidligere været sponsoreret af Sony Ericsson og senere Sony Mobile. Så det er ikke uvant for hende, at have noget med ”mobilbranchen” at gøre.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer