PanzerGlass klar til iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Har du købt en af de nye iPhone-modeller, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus, så kan du nu også købe PanzerGlass' beskyttelsesglas.

PanzerGlass klar til iPhone 8 og iPhone 8 Plus (Foto: PanzerGlass)

PanzerGlass klar til iPhone 8 og iPhone 8 Plus (Foto: PanzerGlass)

Det danske firma, PanzerGlass, som har specialiseret sig i beskyttelsesglas til smartphones, er klar med nye produkter til de nye iPhone-modeller.

Selvom de nye iPhone 8 og iPhone 8 Plus er splash, vand- og støvafvisende så er det altid godt at beskytte dem yderligere. Og touch-følsomheden på telefonen går ikke væk, selvom du benytter beskyttelsesglas fra PanzerGlass.

Der er også flere forskellige PanzerGlass-typer at vælge mellem.

I forhold til iPhone 8-modellerne er udfordringen, at der på både bag- og forside er af glas. Dermed er risikoen for brud fordoblet, når iPhone 8 sammenlignes med iPhone 7. Det kan derfor give god mening med en beskyttelse af både bag- og forsiden.

Når det er sagt, så "ødelægger" ethvert beskyttelsesglas (og covers) totalt look-and-feel på designet.

PanzerGlass laver beskyttelsesglas med kurvede kanter, standard fit, Privacy Filter og til for- og bagside. Der er mere på deres officielle website.

- Sådan beskytter du iPhone mod nysgerrige blikke

I markedet findes der mange "panserglas" beskyttelser til telefoner. Ofte i meget svingende kvalitet og priser. Det har fået Hinnerup-firmaet til at intensivere jagten på firmaer, der lægger sig op af navnet PanzerGlass. Denne sag kan du læse mere om her.

Også klar med andre nyheder

PanzerGlass er også klar med nogle specielle beskyttelsesglas. Så er du vild med Cristiano Ronaldo eller det danske eSports-team Astralis, så kan du også få et med disse. Grunden til det er, at PanzerGlass har indgået en to års co-branding kontrakt med Cristiano Ronaldo, samt en 1 årig sponsoraftale med det danske Counterstrike-hold Astralis.

Måske den ultimative beskyttelse til iPhone

SE OGSÅ: Se de aktuelle priser på PanzerGlass hos Telia %%%%

Mere til historien

Der findes et utal af forskellige beskyttelsesglas til smartphones. Min erfaring siger dog, at pris og kvalitet oftest følges ad. Derfor kan det måske godt betale sig, at investere lidt ekstra i det og forhåbentlig undgå der sker noget med telefonens skærm, hvis uheldet er ude.

Panserglas til 22 kroner fra Wish er noget bras

VIDEO: Hvorfor købe et originalt PanzerGlass når du kan købe et på Wish til kun 22 kroner?

(mere…)
Min Huawei P30 Pro styrtede

VIDEO: Direkte mod jorden. BANG! Blev det enden for skærmen på min Huawei P30 Pro. Se videoen her.

(mere…)
Dansk mobilprodukt er nomineret til en pris

Et dansk-udviklet produkt til smartphones har chancen for at vinde to priser ved den samme prisuddeling.

(mere…)
Har du også smadret din telefon? (give-away)

Hvis din mobilskærm er smadret, så vil jeg gerne høre fra dig. En lille give-away er belønningen. (mere…)

Caroline Wozniacki skal beskytte din smartphone

Efter triumfen i Australian Open har PanzerGlass annonceret skærmbeskyttelse til fans af Caroline Wozniacki. Aftalen blev landet før Grand Slam-sejren.

(mere…)
Vind en iPhone X 64 GB med PanzerGlass

En iPhone X er blandt præmierne i vores adventskonkurrence, der kører hele december. Læs her hvordan du deltager.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram