PanzerGlass klar til iPhone 8 og iPhone 8 Plus

0

Har du købt en af de nye iPhone-modeller, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus, så kan du nu også købe PanzerGlass’ beskyttelsesglas.

PanzerGlass klar til iPhone 8 og iPhone 8 Plus (Foto: PanzerGlass)
PanzerGlass klar til iPhone 8 og iPhone 8 Plus (Foto: PanzerGlass)

Det danske firma, PanzerGlass, som har specialiseret sig i beskyttelsesglas til smartphones, er klar med nye produkter til de nye iPhone-modeller.

Selvom de nye iPhone 8 og iPhone 8 Plus er splash, vand- og støvafvisende så er det altid godt at beskytte dem yderligere. Og touch-følsomheden på telefonen går ikke væk, selvom du benytter beskyttelsesglas fra PanzerGlass.

Der er også flere forskellige PanzerGlass-typer at vælge mellem.

I forhold til iPhone 8-modellerne er udfordringen, at der på både bag- og forside er af glas. Dermed er risikoen for brud fordoblet, når iPhone 8 sammenlignes med iPhone 7. Det kan derfor give god mening med en beskyttelse af både bag- og forsiden.

Når det er sagt, så “ødelægger” ethvert beskyttelsesglas (og covers) totalt look-and-feel på designet.

PanzerGlass laver beskyttelsesglas med kurvede kanter, standard fit, Privacy Filter og til for- og bagside. Der er mere på deres officielle website.

Sådan beskytter du iPhone mod nysgerrige blikke

I markedet findes der mange “panserglas” beskyttelser til telefoner. Ofte i meget svingende kvalitet og priser. Det har fået Hinnerup-firmaet til at intensivere jagten på firmaer, der lægger sig op af navnet PanzerGlass. Denne sag kan du læse mere om her.

Også klar med andre nyheder

PanzerGlass er også klar med nogle specielle beskyttelsesglas. Så er du vild med Cristiano Ronaldo eller det danske eSports-team Astralis, så kan du også få et med disse. Grunden til det er, at PanzerGlass har indgået en to års co-branding kontrakt med Cristiano Ronaldo, samt en 1 årig sponsoraftale med det danske Counterstrike-hold Astralis.

Måske den ultimative beskyttelse til iPhone

Mere til historien

Der findes et utal af forskellige beskyttelsesglas til smartphones. Min erfaring siger dog, at pris og kvalitet oftest følges ad. Derfor kan det måske godt betale sig, at investere lidt ekstra i det og forhåbentlig undgå der sker noget med telefonens skærm, hvis uheldet er ude.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer