Moto E4 og E4 Plus lover lang batteritid til lav pris

Motorola sender et par fornuftige smartphones på det danske marked. Det er smartphones for dem der ikke stiller de store krav – udover til batterilevetiden.

Motorola E4 Plus (Foto: Lenovo)

Motorola E4 Plus (Foto: Lenovo)

Stiller du ikke de store krav til din mobiltelefons muligheder, så er Motorolas to nye modeller, Moto E4 og Moto E4 Plus et par gode bud.

Du kan ikke meget andet end ringe, sende SMS og smutte en tur på sociale medier som Facebook.

Og er du træt mobiler, som sluger strøm ligså hurtigt, som det tager at spise et whopper meal, så er den store Moto E4 Plus et ekstra kig værd.

Med et batteri på hele 5.000 mAh, kombineret med en letvægtsprocessor, som ikke kræver de store ressourcer, giver det ifølge Lenovo, som producerer Motorola, en standbytid ikke færre end 21 dage.

Samtidig kan det enorme batteri også lades op med Motorolas 10W hurtigoplader.

Moto E4 Plus har en skærm der er en halv tomme større end Moto E4. Begge modeller ligner til forveksling sidste års Moto E3 – både af udseende og i langt de fleste specifikationer.

Dog er der kommet fingeraftrykslæser på fronten, så mobilen kan åbnes lynhurtigt.

Moto E4 har en fem tommers skærm med HD-opløsning. Glasset er Gorilla Glass 3 og så er processor-hastigheden i forhold til Moto E3 25 procent hurtigere – altså 1,25 GHz. Og så er der 2 GB RAM mod 1 GB i forgængeren, og lagerpladsen er fordoblet til 16 GB. De nye Moto-modeller understøtter desuden microSD-kort op til 128 GB.

Moto E4 og Moto E4 Plus rammer det danske marked inden udgangen af juni. Moto E4 vil koste 1.199 kroner, mens Moto E4 Plus er prissat til 1.499 kroner.

Motorola Moto E4

Motorola Moto E4 Plus

 

Mere til historien

Har du brug for en smartsphone som kan mere end Moto E4, og er du forelsket i Motorola, så imponerede Moto G5 Plus vores anmelder, John G., da han testede telefonen i begyndelsen af maj. Han skrev blandt andet: “Gang på gang har telefonen overrasket positivt. Kun når jeg kigger på designet, mindes jeg om, at dette IKKE er en topmodel til 4-6.000 kroner”.


Avatar

Om Peter Bergman

Peter er freelance-skribent og skriver mest flow-nyheder og news you can use.