Canary overvåger hjemmet – se med fra smartphonen

MINI-TEST: Canary er et netværkskamera til overvågning af hjemmet. Kameraet sender besked når noget bevæger sig.

Canary (Foto: Canary)

Canary (Foto: Canary)

Canary er et komplet sikkerhedssystem til hjemmet og er én enkelt enhed. Det bliver ikke smartere – eller jo lidt, for du kan faktisk styrer det via en applikation på din smartphone.

Og når først det er sat op, så kan du fra applikationen, som du har installeret på din telefon, se livevideo fra hjemmet samt optagelser af tidligere hændelser, hvor der har været registreret bevægelse.

Du kan også følge med i indeklimaet såsom luftfugtighed og temperatur.

Canary indeholder et 1080p HD-kamera, automatisk bevægelsesgenkendelse, nattesyn, alarm på 90+ dB, overvågning af temperatur/luftfugtighed/luftkvalitet.

Kameraet har desuden 147 graders vidvinkelobjektiv, automatisk nattesyn og god lyd.

Alle kan se med

Du kan med Canary modtage meddelelser på din smartphone, hvis og når der registreres bevægelser i dit hjem.

Noget af det der virkelig tæller for Canary, som overvågningssystem i hjemmet er, at du sparer penge på installation og månedlige gebyrer.

Alle i husstanden kan desuden downloade applikationen og dermed være med til at overvåge hjemmet. Enheden skal blot tilsluttes strøm og trådløst netværk.

Selvom det lyder avanceret og kompliceret, var jeg køreklar i løbet af 10-15 minutter. Canary er meget brugervenlig. Den kræver ikke lys, da kameraet også kan fungere i mørke.

Canary skal placeres centralt i boligen for at få den mest optimale udnyttelse, men heldigvis fylder den ikke mere end en stor øldåse – og om man er til designet er en smagssag, det gør dog ikke nogen noget ondt.

Vi tildeler Canary 4 ud af 6 stjerner i vores test.

Er du blevet interesseret i Canary, så kan det købes for omkring 1.600 kroner.

Mere til historien

Canarys største ulempe er, at den kan være svært at placere i hjemme uden at stå i vejen. Desuden er den afhængig af en stikkontakt.

Canary overvåger hjemmet – se med fra smartphonen,
Giver karakteren:

Avatar

Om MereMobil.dk

MereMobil.dk er et specialmagasin om smartphones, tablets og udviklingen i mobilbranchen, grundlagt af mobilekspert John G. Pedersen.