Samsung på vej med Gear S3

Samsung har inviteret til event ved IFA-messen i Berlin. Det ventes, at de vil offentliggøre et nyt smartwatch med navnet Gear S3.

Samsung afholder event på IFA-messen 2016

Samsung afholder event på IFA-messen 2016

September har tidligere været kaldt ”techtember” og det er ikke uden grund. Der er typisk mange produktlanceringer blandt andet på grund af IFA-messen, men det er også i september Apple har haft tradition for at offentliggøre deres nyeste iPhone-modeller de senere år.

IFA-messen er samlingspunkt for mange i teknologiens verden i september. Samsung er blot et af de mange firmaer, som er til stede i Berlin. Samsung har inviteret til event under IFA og flere udenlandske medier har i weekenden bragt historien omkring deres modtagelse af invitationen.

 – Overblik: Efterårets nye smartphones

Samsung afholder pressemøde dagen før den officielle åbning af messen – nemlig torsdag den 1. september klokken 11.00. Og ud fra invitationen at dømme, så kunne det virke som om, at den store nyhed fra Samsung bliver et nyt smartwatch – nemlig Gear S3. Dog mener nogle, at uret måske allerede afsløres dagen før. Dette skyldes en opdatering fra Samsung på Twitter, hvor de selv skriver 31. august. Det skriver GSMArena.com.

Samsung afholder event på IFA-messen 2016

Samsung afholder event på IFA-messen 2016

Tidligere har Samsung haft tradition for, at præsentere nye modeller af deres Galaxy Note-serie på IFA-messen, men den seneste Galaxy Note 7 blev altså offentliggjort i starten af august i stedet.

 – Her er Galaxy Note 7 – hidtil vildeste Samsung-model

Gear S3 ventes at komme med styresystemet Tizen præcis som forgængeren Gear S2. Og holder rygterne vand, så vil der blive præsenteret tre forskellige varianter af Gear S3 – nemlig Classic, Frontier og Explorer.

Der er også rygter om, at Samsung vil starte salget af en ny tablet i september – nemlig Galaxy Tab S3. Det skriver GSMArena.com.

 – TEST: Samsung Gear S2 – ringen er det fede

MereMobil.dk dækker IFA-messen og holder dig opdateret omkring Samsungs pressemøde.

Mere til historien

Det ventes også, at vi igen i år får en ny iPhone i september foruden LG også offentliggør deres LG V20.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.