Samsung Galaxy Note 6 på vej til sommer

Samsung Galaxy Note 6 ventes lanceret til sommer. Android N, større skærm og 6 GB RAM er blandt de forventede specifikationer.

Samsung Galaxy Note 6 kommer måske til sommer

Samsung Galaxy Note 5 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 5 blev lanceret i august 2015, men produktet er aldrig nået ind på butikshylderne i vores markedsområde, angiveligt fordi Samsung har satset på større markeder, hvor der er større interesse for note-telefonerne. I global sammenhæng er Danmark bare et meget lille, og i nogle sammenhænge, ubetydeligt område.

Rygterne taler nu om den næste Samsung Note – aktuelt omtalt som Samsung Galaxy Note 6, der ventes på markedet i sommerperioden – måske juli. Android N skulle være styresystemet på Note 6, forlyder det fra Android Authority.

Samsung har haft tradition for lancering af en Note én gang om året, og derfor er det overvejende sandsynligt, at det også vil ske denne gang.

Test: Alt du skal vide om Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Note 6 ventes at få en skærm på 5,8 tommer med opløsningen 2560 x 1440 pixels. Der tales om hele 6 GB RAM og intern hukommelse på 64, 128 eller 256 GB samt understøttelse af MicroSD-hukommelseskort.

Processoren bliver sandsynligvis Exynos 8890, der også kendes fra Galaxy S7 og S7 Edge.

Holder rygterne stik vil skærmen på Note 6 blive 0,1 tommer større end på Note 5, og RAM-mængden vil være en forøgelse til 6 GB fra 4 GB i den nuværende version.

Da der er tale om rygter er det uvist om Samsung Galaxy Note 6 vil finde vej til de danske forbrugere, eller om Samsung i stedet satser på en Galaxy S7 Edge+, ligesom det bleve S6 Edge+ der blev den sideløbende satsning ved Note 5-lanceringen.

Samsung på vej med Galaxy S7 Active

WEB-TV: Se testen af Galaxy S7 og S7 Edge

Mere til historien

Hvis Samsung følger planerne fra Galaxy S6-serien og Note 5 vil Galaxy Note 6 komme ud af en designskabelon der minder om Galaxy S7’erne.

Læs også:
Så ens er Galaxy Note 5 og S6 Edge+

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram