Dansker får uofficiel verdensrekord i Wordfeud

Odenseanske Anders Lund satte sig for at slå norske Eskil Aasmunds uofficielle verdensrekord i Wordfeud – og det lykkedes.

Wordfeud screenshots

Wordfeud screenshots

Den 33-årige Anders Lund fra Odense besluttede, at han ville slå norske Eskil Aasmunds uofficielle verdensrekord i Wordfeud. Eskil Aasmund satte rekorden i sidst uge på 20.203 point.

Men nu har odenseanske Anders Lund altså forbedret rekorden til 20.210 point.

Anders har spillet Wordfeud siden spillet kom frem for, de seneste år har det dog ikke været særlig meget, fortæller Anders Lund til Dagens.dk.

 – Dansk Wordfeud-konkurrent klar til download

Det tog også kun omkring en halvanden times tid at slå nordmandens rekord.

– “Det tog en halv time at finde ud af at forbedre den, en halv time at finde det rigtige bræt og en halv time at få lagt det hele ved hjælp af to iPads,” forklarer den nye rekordindehaver.

Om Eskil Aasmund gør klar til et modtræk eller nogen andre Wordfeud-spillere er klar er endnu uvist.

Du kan downloade Wordfeud i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.

Mere til historien

Da Wordfeud udkom blev det hurtigt en landeplage, der dog siden er aftaget, men en del spillere holder altså fast i at dyste i ordlegene.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram