Top 10: Mobiler der hittede i maj

Samsung dominerer smartphone-markedet, men i Danmark er iPhone fortsat den mest solgte smartphone. Se top 10-listerne for maj måned her.

Der er ingen tvivl om, at Samsung er kongen af smartphone-markedet netop nu på verdensplan. Flere af producentens modeller sælges også i stor stil på det danske marked, men det er endnu ikke lykkedes Samsung, at få slå den populære iPhone fra førstepladsen.

Sidste måned var den nyeste topmodel Galaxy S5 fra Samsung lige i hælene på Apple, men med de nyeste tal ses det, at det altså ikke er lykkedes Samsung at få Apple viftet væk fra førstepladsen.

iPhone hitter fortsat – men Samsung lurer i kulissen

Ny på denne måneds liste er Sony Xperia Z2, der hos Telia endda er blevet den fjerde mest solgte telefon i sidste måned – og hos 3 indtager den femtepladsen. Men hos alle tre teleselskaber er den kommet ind i top 10.

Sony Xperia Z2 – Sony overgår sig selv, igen!

I juni er der en masse nye smartphones, der lander på det danske marked, blandt andet LG G3 og HTC One (M8) Mini, men også mere prisbillige telefoner, som Huawei Ascend G6 og Nokia Lumia 635. Så det bliver spændende, at se om Apple kan holde fast i førstepladsen.

Disse nye mobiler kommer i handlen i juni

Der er endnu nogle måneder til Apple ventes, at lancere en ny iPhone. Men det er ikke kun iPhone 5S, som er at finde på listerne, også iPhone 4S og iPhone 5C gør væsen af sig.

Mere til historien

Det hemmeligholdes hvor mange eksemplarer af hver enkelt telefon, der sælges i Danmark, derfor oplyses det kun hvilke modeller, som er de mest solgte og altså ikke med antal eksemplarer.

Det nye Telia: Kunderne skal betjene sig selv

I det nye Telia, der kommer til at hedde Norlys, er kunderne mere på egen hånd.

(mere…)
Norlys’ køb af Telia er en realitet

Telia Danmark er en del af Norlys. Købet af teleforretningen er nu en realitet.

(mere…)
Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram