Facebook lever i bedste velgående – fortsat nummer ét

Der har været mange skriverier om, at Facebook blev fravalgt af den yngre målgruppe. Ny undersøgelse viser, at dette er stærkt overdrevet – Facebook er fortsat nummer ét.

facebook-homeGWI (Global Web Index) har lavet den største undersøgelse nogensinde om sociale medier, hvor 170.000 personer fordelt på 32 forskellige lande blev interviewet. GWI mener selv, at undersøgelsen er repræsentativ over for 89 procent af verdens internetbrugere.

Undersøgelsen viser også, at de mange skriverier, som har været omkring Facebook blev fravalgt af de yngre brugere, altså ikke holder stik.

Unge dropper Facebook

GWI medgiver, at undersøgelsen viser Facebook faldt tilbage med tre procent i andet halvdel af 2013 blandt de helt unge brugere, men GWI er uenige i, at det kan påvise en generel trend.

Undersøgelsen viste, at 48.5 procent af alle verdens 16-19 årige bruger Facebook mindst en gang om måneden, mens kun 29 procent i samme målgruppe bruger YouTube hver måned.

Facebook er dog fortsat det førende sociale medie når det måles på brugere, aktivitet og antal logins. Men når det kommer til antallet af nye brugere, så er det WeChat, som ligger på førstepladsen.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

I anden halvdel af 2013 fik WeChat en stigning på nye brugere på hele 379 procent. Samlet set anslås det, at der nu er mere end 300 millioner brugere på WeChat.

Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram