Flappy Bird fjernet fra App Store og Google Play – mediestunt?

Udvikleren bag det ekstremt populære mobilspil ”Flappy Bird” har fået nok og fjernet spillet. Er der tale om et mediestunt?

Screenshots fra mobilspillet Flappy Bird

Screenshots fra mobilspillet Flappy Bird

Når man kigger på spillet Flappy Bird, og ser hvordan grafikken er, så får man hurtigt et flashback til 90’erne, men ikke desto mindre så har det for alvor vist sig at hitte gevaldigt i 2013/2014. Faktisk så meget, at spiludvikleren nu skriver, at han ikke kan holde til det og derfor har valgt at fjerne spillet i både Apples App Store og Google Play Store.

– Flappy Bird spillet hvor du er dømt til at tabe

Udvikleren bag Flappy Bird, Nguyen Ha Dong, skrev i weekenden at han 22 timer senere ville fjerne ”Flappy Bird”, da han ikke kunne klare det mere. Han skrev også, at det ikke handler om retsmæssige problemer, eller at han ikke vil udvikle flere spil – eller sælge rettighederne til Flappy Bird. Ligesom han også skrev, at han vil fortsætte med at udvikle mobilspil.

Dog er har dette betydet, at flere spekulerer på, om det er et mediestunt af Nguyen, da hans næste spil så måske vil blive downloadet helt vildt den første tid, da mange måske tænker, at de skal nå det inden det er for sent. Det skriver USAToday.com.

Har du downloadet Flappy Bird på din Android- eller iOS-enhed, så kan du fortsat spille det.

Den 8. februar skrev Nguyen også på Twitter, at Flappy Bird var en succes, men det også ødelagde hans almindelige liv. Så han hadede det.

Om det er rigtigt, at der blot er tale om et mediestunt er uvist, men det er bestemt en realistisk mulighed, da det nok er de færreste som ville vinke farvel til en indtjening på 50.000 dollars om dagen.

Mere til historien

Flappy Bird er hentet mere end 50 millioner gange i Apples App Store og Google Play Store. Nguyen havde udtalt til The Verge, at han havde en indtjening på omkring 50.000 dollars om dagen.

Sværhedsgraden i Swing Copters er blevet lettere

En ny opdatering til Flappy Bird-efterfølgeren, Swing Copters, gør det ellers umulige spil lidt lettere, da der er justeret på sværhedsgraden.

(mere…)
Flappy Birds efterfølgeren hedder Swing Copters

Først på året var Flappy Birds en landeplage – eller verdensplage – indtil udvikleren fjernede spillet. Nu er efterfølgeren Swing Copters klar til download.

(mere…)
Flappy Bird er tilbage som ”Flappy Birds Family”

Udvikleren af Flappy Bird, Dong Nguyen, trak overraskende det populære spil tilbage fra de forskellige App Stores, men nu er spillet tilbage – dog i ny version.

(mere…)
Flappy Bird gør comeback i august

Udvikleren bag spillet Flappy Bird oplyser nu, at spillet gør comeback i august måned, dog i en udgave der er knap så ”afhængighedsskabende”.

(mere…)
Gør Flappy Bird comeback i App Stores?

Skaberen af det populære mobilspil ”Flappy Bird” valgte at trække spillet tilbage fra alle App Stores, men et comeback er måske under opsejling. (mere…)

Slettet Flappy Bird og vil have igen?

TIP: Har du tidligere haft Flappy Bird installeret på din iOS-enhed, men slettet spillet. Så kan du få det igen – se hvordan her. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram