OnePlus: Derfor har OnePlus 6 ikke trådløs opladning

OnePlus 6 har ikke trådløs opladning, som flere  af konkurrenterne. Men hvorfor understøtter OnePlus 6 ikke trådløs opladning?

OnePlus 6

OnePlus 6 (Foto: OnePlus)

OnePlus lancerede i sidste uge deres nyeste flagskib, som har fået navnet OnePlus 6. Modsat flere konkurrenter, så mangler telefonen at understøtte trådløs opladning – eller gør den?

Den ”mangler” det i hvert fald ikke, da det er et bevidst valgt fra OnePlus af.

– ”Vi har ikke følt behovet for, at tilføje trådløs opladning. Vi vil ikke tilføje en feature bare for at gøre det,” lyder det fra en repræsentant fra OnePlus ifølge GSMArena.com.

 – OnePlus 6 – sparker r*v på konkurrenterne

Kom telefonen med trådløs opladning ville dette også øge prisen på telefonen, samt kunderne skulle investere i en trådløs oplader – og skulle en sådan medfølge ville dette også øge prisen.

OnePlus mener heller ikke, at det er et problem, at telefonen ikke kommer med trådløs opladning. Mange er fint tilfredse med ”Dash Charge” (hurtig opladning). Og det er også begrænset, hvor mange ”almindelige” mobilbrugere, der har fået gjort det til vane at lade telefonerne trådløs på nuværende tidspunkt.

Derfor er hurtigopladning ”nok” til de fleste, hvor de på kort tid kan få nok strøm på til en hel dag.

De trådløse opladere er længe om, at lade telefonerne op, hvilket derfor også gør, at OnePlus ikke på nuværende tidspunkt anser ”trådløs opladning”, som et ”selling point” for deres telefoner.

 – Derfor har OnePlus igen sat prisen op

Om en eventuelt efterfølger senere på året vil komme med trådløs opladning er et godt spørgsmål. Men det forventes dog, at OnePlus, ligesom de andre producenter, på et tidspunkt vil lancerer en smartphone der understøtter trådløs opladning.

Mere til historien

Du kan glæde dig til, at læse vores anmeldelse af OnePlus 6 i nærmeste fremtid. Vi tester løs i skrivende stund. Så er der noget særligt, som du kunne tænke dig at vide om OnePlus 6 – så skynd dig at sende en mail til [email protected].

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram