Triplekameraet kommer til iPhone

RYGTE: Tre kameraer på bagsiden finder vej til iPhone. Måske drejer Apple fokus en smule væk fra iPhone X.

Der kommer måske en stor ændring på iPhone. Ifølge kilder i industrien vil Apple introducere en iPhone med tre kameraer på bagsiden, skriver Pocketnow.

En hovedsensor på 12 megapixels, til almindelige farvebilleder, får selskab af to yderligere sensorer.

Dermed vil Apple satse på et kamera-setup, der minder meget om det Huawei netop nu tilbyder på topmodellen Huawei P20 Pro. Hvordan Apple konkret vil udnytte sensorerne melder rygterne ikke noget om.

Samtidigt vil Apple, ifølge de unavngivne kilder, satse mere på de ”lidt billigere” iPhones med LCD-skærme, og skære lidt ned for charmen på topmodellen iPhone X.

GUIDE: Sådan opsættes iCloud Mail på Android telefoner

Over tid har der været rygter om, at iPhone X ikke sælger så godt. Derfor skulle Apple angiveligt sætte mere fokus på de andre iPhones i porteføljen.

I Danmark har iPhone X ingen problemer med at sælge. De seneste fem måneder har telefonen været den mest solgte iPhone hos de danske teleselskaber. Det viser tal som vi på MereMobil.dk har indsamlet.

Apple har ikke selv kommenteret på salgstallene for de enkelte modeller, men i fjerde kvartal 2017 (Q1 2018 i Apples regnskabsår) solgte Apple i alt 77,3 millioner iPhones.

I kvartalet var omsætningen på 88,3 milliarder dollars. Det svarer til en fremgang på 13 procent, sammenlignet med det tilsvarende kvartal et år tidligere. Så Apple har altså stadig gang i forretningen.

Senest har den amerikanske tech-virksomhed præsenteret røde udgaver af iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Der er tale om såkaldte special-editions i Product Red programmet, der vil være til salg i en begrænset periode. I 2017 var en rød iPhone 7 og iPhone 7 Plus til salg fra marts til september.

LÆS OGSÅ: Nu kan du få iPhone 8’erne i en vild rød farve

Mere til historien

Apple præsenterede i slutningen af marts en ny 9,7 tommer iPad. Prisen er 200 kroner lavere end hvad den billigste iPad tidligere har kostet. Denne iPad blev den første uden for iPad Pro serien, der understøtter Apple Pencil.

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram