Læs detaljer om OnePlus 6 der topper i benchmarktest

OnePlus 6 får et “hak i skærmen,” som vi kender det fra iPhone X. Telefonen kommer med Snapdragon 845 processor og topper den i AnTuTu benchmarktesten.

OnePlus 6 er topscorer i AnTuTU benchmarktest (foto: Android Central)

Android Central skriver, at den næste telefon fra OnePlus, ser ud til at have mange “hestekræfter.” En kilde tæt på OnePlus har lækket billeder, som viser, at den kommende OnePlus 6 scorer 276.510 point i AnTuTu benchmarktest. Det er nok til at vippe den tidligere vinder af tronen – nemlig Xiomi Mi Mix 2S.

Med til historien hører også, at OnePlus tidligere er blevet fanget i, at snyde med benchmark-tests for at opnå bedre resultater end konkurrenterne.

Kilden afslører også, at OnePlus 6 får det samme hak i skærmen, som det kendes fra iPhone X. Skærmformatet på OnePlus’ kommende flagskib er 19:9

Det rygtes, at telefonen også får en glasbagside, noget som vi ikke har set hos OnePlus siden OnePlus X. Fingeraftryklæseren skulle sidde på bagsiden, telefonen har dobbeltkamera og minimale skærmkanter.

Det vides endnu ikke hvornår, OnePlus 6 lanceres. OnePlus 5 blev lanceret i juni sidste år, men pga. af de seneste lækager, spekuleres der i, om vi kommer til at se den tidligere på året.

OnePlus bekræfter kreditkort-hack

Mere til historien

Benchmarktest skal altid tages med et gran salt. Selvom tallene er høje fortæller de ikke noget om, hvordan telefonen føles i daglig brug. Dog er OnePlus kendt for at lave telefoner, som føles super hurtige i daglig brug.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram