Har du købt en OnePlus så tjek din bankkonto en ekstra gang

OnePlus website har store sikkerhedsproblemer. I et års tid har hackere kunnet stjæle kreditkort-data fra firmaets website. Tjek din bankkonto.

Har du handlet med kinesiske OnePlus for nylig, er det en god idé et tjekke din bankkonto en ekstra gang. OnePlus webshop er nemlig blevet hacket, skriver flere medier, mens OnePlus erkender, at datatyveriet har fundet sted.

Det er cybersikkerhedsfirmaet Fidus der har konstateret en sårbarhed i OnePlus’ webshop. Her har hackere kunnet hente kreditkortdata.

I skrivende stund har flere hundrede kunder klaget til OnePlus, og via foraet Reddit, om at deres konto har haft besøg af ukendte personer.

Og ifølge nogle af klagerne har den mistænkelige aktivitet stået på i et års tid! Det skriver The Next Web.

Fidus har dog ikke fundet bevis for at, at hackerne har fundet vej til kreditoplysningerne på selve OnePlus’ website, og peger istedet på Magento eCommerce-platformen, som ifølge sikkerhedsfirmaet tidligere har været hacket.

Der hvor hackerne formentlig har opfanget brugernes data har dog været på OnePlus’ website, men i det modul, hvor der indtastes betalingsoplysninger, som så har kunnet samles op af en hacker, skriver Fidus.

OnePlus har indledt en undersøgelse af, hvad der er foregået og her allieret sig med tredjepart for at komme til bunds i sagen.

Firmaer fra Kina har fra tid til anden en skygge af mistro over sig i den vestlige verden. Det kender konkurrenten Huawei alt til. Et kreditkort-hul bidrager ikke ligefrem til tilliden hos OnePlus.

Nu kommer Huawei Mate 10 Pro til USA

Mere til historien

OnePlus oplyser ifølge Anroidauthority, at selskabets webside ikke påvirkes af Magento-fejlen. Selskabets webside blev oprindeligt blev bygget på Magento eCommerce-platformen, men websiden er blevet bygget om.

Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Pas på svindel fra “Skat”

Skal du have penge tilbage eller ej? Årsopgørelsen er på vej som viser dette, men pas på det fører oftest fup og svindelnumre med sig.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram