Kameraet i Mate 10 Pro blander sig i toppen

Huawei Mate 10 Pro får lige nu andenpladsen over Apple og Samsung i kameratesten fra DxOMark.

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro har et rigtigt godt kamera, siger DxOMark (Foto: Huawei)

Huawei Mate 10 Pro har et kamera, der er blandt de bedste smartphone-kameraer i verden. Det er konklusionen efter Huaweis nyeste topmodel har været gennem en omfattende test hos DxOMark.

Få flere detaljer om Mate 10 Pro her

Med 97 point i den samlede score ligger Huawei Mate 10 Pro sig ind på hitlistens andenplads. Google Pixel 2 ligger på førstepladsen med 98 point mens Samsung Galaxy Note 8 og iPhone 8 Plus begge scorede 94 point, og indtager dermed tredjepladsen.

Hvis du vil se billeder taget med telefonen, uden for et laboratorium, så tjek resultatet fra vores fototur med Mate 10 Pro.

Som vi har beskrevet i vores baggrundsartikel om DxOMarks testmetoder, bør der kigges dybere i tallene, hvis sandheden, som DxOMark fremlægger den, skal helt frem i lyset.

Eksempelvis vinder iPhone 8 Plus over alle de testede telefoner på bokeh-effekt (portræt-tilstand) mens Samsung Galaxy Note 8 har mindst billedstøj. Den bedste autofokus får du i Pixel 2, der også har det overordnet set bedste videokamera.

DxOMark roser Huaweis koncept med kombination af RGB og monokrom-linser i dual-kameraet. Det er anderledes end hvad konkurrenterne tilbyder, men giver stadig gode resultater. De viser også, at der kan leveres gode resultater på bokeh og zoom uden at have en større brændevidde på det sekundære kamera.

Huawei Mate 10 Pro kan købes i Danmark fra den 27. november 2017. Mate 10 Pro har en vejledende pris på 5.999 kroner. Det er samme pris som forgængeren Mate 9 Pro kostede ved introduktionen sidste år.

Sammenligning: Mate 10 Pro vs Mate 9 Pro

Mere til historien

I Mate 10 Pro må du undvære 3,5 mm jackstik og MicroSD-kort. Det har til gengæld lille broderen Mate 10 Lite.

Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Kameratest dumper Samsungs nye topmodel

Kameraet i Samsung Galaxy S24 Ultra er ikke ”all that”, det er konklusionen i en stor kameratest.

(mere…)
Den bedste kameratelefon 2023 – se listen

OVERBLIK: iPhone 15 Pro Max og iPhone 15 Pro er de bedste kameratelefoner i 2023, viser en stor mobilkameratest.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram