Her er specifikationer på Google Pixel 2 og Pixel 2 XL

RYGTE: Med under en uge til Googles kommende event er der kommet flere detaljer om søgegigantens kommende flagskibe.

Snapdragon 835 processor, skærm med høj opløsning og op til 128 GB lagerplads. Det er nogle af de specifikationer, som Pixel 2 og Pixel 2 XL har tilfælles. Det skriver mediet AndroidAuthority.

Sort er én af farvene, som Pixel 2 XL kommer i. (Foto: Droid Life)

 – Google Pixel 2 offentliggøres måske 4. oktober

Ligesom sidste år peger alle rygter på, at Google vil præsentere to telefoner. En stor med et batteri på 3.520 mAh og en lidt mindre med et batteri på 2.700 mAh. Men modsat sidste år vil de to telefoner ikke dele samme indmad.

Den største telefon vil få navnet Google Pixel 2 XL. Skærmens størrelse er ukendt, men opløsningen vil ligge på 2560 x 1440 pixels. Sidste års Pixel XL havde i øvrigt samme opløsning og en skærmstørrelse på 5,5 tommer.

Derudover vil Pixel 2 XL komme med minimale rammer og en kurvet skærm, ligesom man kender det fra eksempelvis Samsung Galaxy S8.

 – Google Pixel 2 XL bliver dyr og får ny farve-kombination

Som noget nyt vil skærmen på Pixel 2 XL understøtte et brede farvespektrum. Det udmærker sig ofte i flere og flottere farver. iPhone 8 og iPhone 8 Plus har et bredt farvespektrum, som blandt andet betyder, at telefonerne understøtter HDR via Netflix.

Lillebror Pixel 2 skal efter sigende nøjes med en mindre skærm og en opløsning på 1920 x 1080 pixels. Her er der hverken kurver eller smalle rammer. Pixel 2 vil dog få samme processor som storebroderen. Der bliver nemlig tale om en Snapdragon 835, som ligger i mange af årets Android-flagskibe. Lagerpladsen lyder på enten 64 GB eller 128 GB, mens mængden af RAM endnu er ukendt.

På billedfronten vil begge telefoner ifølge AndroidAuthority blive udstyret med to bagsidekameraer hver – de såkaldte dual-kameraer. Mindst det ene af kameraerne bliver udrustet med optisk billedstabilisering. En egenskab som sidste års Pixel-telefoner ikke havde. Alligevel fik kameraet stor ros i testen her hos MereMobil.dk 

Mere til historien

MereMobil dækker naturligvis de nye Pixel-telefoner, når de bliver præsenteret 4. oktober.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Google Pixel 9 lækket på nye billeder

Nye billeder af Google Pixel 9 er afsløret. Der er også rygter om specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram