Sony Xperia XZ1 ligner forgængeren

RYGTE: Nye lækkede billeder af Sony Xperia XZ1 bekræfter næsten identisk design med forgængeren.

Rygterne om Sonys kommende flagskibe svirrer lystigt. Og ifølge Xperia Blog, der specialiserer sig i Sony-telefoner, så disker den japanske elektronikgigant op med en opdateret udgave af sidste års spiseseddel.

 – TEST: Sony Xperia XZ test – udmærket, men overrasker ikke 

Lad os starte med telefonens ydre. Ligesom hos forgængeren Xperia XZ har Sony valgt en bagside i metal. Telefonen skiller sig dermed ud fra Samsung Galaxy S8 og LG G6, der begge har glas på bagsiden. Og lighederne med sidste års model fortsætter. For fingeraftrykslæseren vil eftersigende stadig sidde i tænd/sluk-knappen på telefonens højre side.

Sony Xperia XZs (Foto: Sony)

Sony Xperia XZs (Foto: Sony)

Men lighederne hører dog op. Processoren er blevet opgraderet til en Qualcomm Snapdragon 835. Den får ifølge Pocketnow selskab af 4 GB RAM. Maskineriet vil få sin energi fra et batteri på 3.000 mAh, hvilket er en anelse mere end sidste års udgave.

Sony ventes at afsløre Xperia XZ1 til IFA-messen den 31. august 2017. Samtidigt vil firmaet også løfte slørret for to andre telefoner. En mere kompakt udgave af XZ1 kaldet Xperia XZ1 Compact samt en billigere telefon med navnet Xperia X1.

Dermed vil Sony lancere en helt ny topmodel mindre end et halvt år efter XZ Premium, som blev vist frem under Mobile World Congress i februar.

 – TEST: Sony Xperia XZ Premium – den bliver du glad for

Men Sony er ikke de eneste, der lancerer flere flagskibe om året. Både Samsung og LG vil vise nye telefoner inden for kort tid. Samsung har inviteret til præsentationen af Note 8. Det arrangement løber af stablen d. 23 august. Og LG vil præsentere V30 på et pressemøde under IFA.

Efteråret tegner altså til at blive et sandt paradeoptog af flagskibe.

Mere til historien

Med sidste års Xperia XZ valgte Sony at stoppe produktionen af Z-modellerne, der ellers tidligere var virksomhedens topmodeller.

Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram