Samsung Galaxy S8 har vind i sejlene

Med et salg på over 20 mio. enheder på knap 2,5 måneder er interessen for Samsungs flagskibs-modeller uændret, viser salgsanalyse.

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Kan 20 millioner brugere af Samsung Galaxy S8 og S8 Plus tage fejl? Næppe!

Under alle omstændigheder har de første købere af Samsungs topmodeller ikke efterladt en slipstrøm af negative oplevelser, og nu kan en rapport fra analysefirmaet Strategy Analytics notere, at Samsung har sendt over 20 millioner enheder af Samsung Galaxy S8 og S8 Plus på markedet.

Det skriver online-erhvervsmediet Theinvestor.co.kr.

Ifølge Strategy Analytics indsamling af data ramte Samsung de 20 millioner enheder efter Galaxy S8 og S8 Plus havde været på markedet i 71 dage. Det giver et snit på knap 279.000 enheder om dagen.

Samsungs chef for den mobile division, Koh Dong-jin, har tidligere udtalt, at salget af Galaxy S8 i juni lå 15 procent højere end da Samsung slap Galaxy S7 løs på markedet.

Koh Dong-jin sagde desuden i slutningen af juli, at selvom lanceringen af ​​S8-modellen lå en måned senere end S7-lanceringen udgivelsen (S7 blev lanceret i marts 2016), er salget af det nyeste flagskib på nogle globale markeder dobbelt så stort som S7.

Populariteten af Samsungs flagskibs-modeller er således uændret. Og det på trods af den eklatante fiasko med Galaxy Note 7, som blev trukket tilbage efter defekte batterier brød i brand.

Mere til historien

Der har tidligere været rygter om hvorvidt, Samsung helt ville droppe Note-serien, men ifølge The Investor er der nu sat dato på næste generation af Galaxy Note. Samsung vil løfte sløret i New York den 23. august. Det koreanske nyhedsmedie, The Bell, har tidligere skrevet, at Samsung ville fremskynde den nye Galaxy Note for at få et forspring inden iPhone 8 lanceres. Hvornår Apple slipper iPhone 8 løs vides endnu ikke.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram