Nokia 8 – pris og tilgængelighed i Danmark

Se her pris og tilgængelighed på Nokia 8. Topmodellen kommer på markedet i begyndelsen af september.

Nokia 8 pris

Nokia 8 (Foto: HMD Global)

Nokias første topmodel, i nyere tid, Nokia 8, får en særdeles attraktiv pris. Der er ikke tale om, at Nokia 8 sættes til en vanvittig høj pris. I stedet har HMD Global, der står bag Nokia telefonerne, valgt en mere ydmyg strategi.

I Danmark koster Nokia 8 omkring 4.300 kroner uden abonnement, når salget starter den 8. september 2017. Prisen er for udgaven med 64 GB hukommelse, 4 GB RAM og dual-SIM.

Alt du skal vide om Nokia 8

Prisen er ikke officielt kommunikeret af HMD Global, men under den globale lancering i London, hvor MereMobil.dk deltog, var dette udmeldingen fra det vi betegner som troværdige branchekilder.

Næsten alle teleselskaberne er med

Operatørerne Telenor, YouSee og 3 understøtter lanceringen, ved at gøre den tilgængelig for deres kunder.

Nokia 8 findes globalt i farverne Polished Blue, Polished Copper, Tempered Blue og Steel. I Danmark satses på farverne Tempered Blue og Steel i første omgang.

I Danmark har vi allerede nu set lavpris- mellemklasse modellerne Nokia 3, 5 og 6. Disse har ikke tiltrukket sig den store opmærksomhed, og her på MereMobill.dk har vi ikke været voldsomt imponeret. Nokia 5 landede på 3 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse. Nokia 6 er en væsentligt bedre telefon, og klart den Nokia telefon du skal købe, hvis det er en mellemklasse telefon der står på ønskelisten.

Nokia 8 bliver formodentligt topmodellen for perioden frem mod jul.

Telefonen følger strategien som HMD Global har lagt for deres andre telefoner; at pille så lidt i Android som muligt, og løbende opdatere Android. Ved lanceringen af Nokia 8 blev det kommunikeret, at også denne telefon vil modtage de månedlige sikkerhedsopdateringer fra Google.

DEBAT: Android har et elendigt omdømme på sikkerhed

Den nye Nokia telefon minder på flere punkter om OnePlus 5; begge telefoner har samme fokuspunkt omkring pris og specifikationer. OnePlus 5 med 64 GB hukommelse koster lige nu 3.799 kroner. Her får du mere RAM end på Nokia 8. Til gengæld må du så undvære et dual-kamera med Zeiss optik.

Nokia 8 jagter OnePlus 5 kunderne

Både OnePlus 5 og Nokia 8 kører på Snapdragon 835 processoren, men OnePlus har ikke en udmeldt strategi omkring løbende sikkerhedsopdateringer.

Mere til historien

I slutningen af juli omtalte vi rygter om Nokia 8. Det skulle vise sig, at rygterne var meget præcise med hensyn til specifikationerne.

Comeback til ikonisk Nokia-telefon

Det varer ikke længe før, at en ikonisk Nokia-telefon ventes at blive lanceret i ”nye klæder”.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Nokia lukker som telefonmærke

Det er slut med Nokia som telefonmærke (opdateret)

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram