iPhone 8 kommer til koste det samme som en MacBook Air

RYGTE: Den billigste “iPhone 8” bliver dyrere end den dyreste iPhone 7 Plus. Priserne går op, lyder det fra rygterne.

8.799 kroner. Det er prisen på Apples billigste MacBook Air. Og hvis man skal tro MacRumors så bliver det også startprisen på den kommende “iPhone 8”. MacRumors rapporterer nemlig, at Apple vil lancere telefonen til en pris på 999 amerikanske dollars. Og det er netop hvad en MacBook Air koster fra Apple, hvis man køber den i USA.

Den dyreste iPhone i dag – iPhone 7 Plus med Plus med 256 GB lagerplads – koster 8.699 kroner. Eller 969 dollars, hvis man skaffer den i USA.

Billeder af det der ventes at være iPhone 8 (Kilde: Forbes.com)

Billeder af det der ventes at være iPhone 8 (Kilde: Forbes.com)

– iPhone 8 kommer med 512 GB intern hukommelse

For de knap 1.000 dollars som “iPhone 8” starter ved får køberne 64 GB lagerplads. Og ifølge MacRumors så vil “iPhone 8” komme i tre forskellige lager-udgaver. 64 GB, 256 GB og en ny udgave med 512 GB.

Hvis Apple følger traditionen er hver udgave 900 kroner dyrere end den under. Dermed lander den dyreste “iPhone 8” på en pris, der hedder 10.599 kroner. Og mon ikke prisen bliver et nøk højere? På Mac-siden tager Apple 1.720 kroner, hvis man ønsker 512 GB lagerplads i sin MacBook Pro kontra de 256 GB, der er standard.

Dyrere end Samsung

Samsung nye Galaxy Note 8 ligger på 7.749 kroner. Den er dermed godt 1.000 kroner dyrere end forgængeren. Apple vil altså ikke være den eneste mobilproducent som øger priserne på sine telefoner. Hos Samsung får man 64 GB får 7.749 kroner. Samsung Galaxy Note findes i øvrigt kun med 64 GB lagerplads. Der er dog mulighed for at udvide den internet lagerplads med et SD-kort.

– Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

Samsung Galaxy S8 koster 6.199 kroner, mens den større S8+ står i 6.999 kroner. Begge modeller kommer med 64 GB lagerplads.

Mere til historien

Den første iPhone blev sat til salg i 2007. Den kom med henholdsvis 4 eller 8 GB, hvor 8 GB kostede 599 dollars med krav om et abonnement hos AT&T.

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram