Her er de nye priser i App Store

Apple varslede en prisstigning på apps i sidste uge. Den er nu slået igennem. Se de nye app-priser her og hvor meget de er steget.

Apples App Store

Apples App Store

Vi skrev i sidste uge, at Apple var på vej med en prisstigning på applikationer i App Store. Priserne er nu realitet i den danske App Store – i hvert fald i nogle takstgrupper. Grunden til prisstigningen er angiveligt ændringer i valutakurser og lokale skatter eller afgifter. Prisstigningen skulle gælde alle EU-lande, Danmark og Mexico.

Apple forsøger, at gøre priserne “ensartede” i hele verden, så køb ikke er billigere i nogle lande end andre.

Facebook Messenger Lite kommer nu til Danmark

På apps der tidligere har kostet 8 kroner er prisen nu helt som forventet steget til 9 kroner. Dette er altså nu den nye mindstepris for applikationer – foruden de der er gratis. De applikationer som tidligere kostede 16 kroner er ”kun” steget til 17 kroner. Der hvor den største procentvise stigning er, er på applikationer, som tidligere kostede 29-39 kroner. Disse er nu steget til 35 og 45 kroner.

200.000 apps bliver måske ubrugelige når iOS 11 kommer

Umiddelbart er det dog ikke alle apps, som har fået en prisstigning. De apps, der tidligere kostede 25 kroner og apps til 49 kroner og op, ser ud til at have beholdt priserne fra tidligere.

 – Reklamer på vej i Apples App Store

De nye takster for apps i App Store

Priserne på applikationer i Apples App Store pr. 2. maj 2017 er, som nedenstående skema viser. De priser der herunder er markeret med fed skrift er de forhøjede priser.

Tidligere priserNuværende priser
8 kroner9 kroner
16 kroner17 kroner
25 kroner25 kroner
29 kroner35 kroner
39 kroner45 kroner
49 kroner49 kroner
59 kroner59 kroner
69 kroner69 kroner
79 kroner79 kroner

Mere til historien

Hvor mange forskellige applikationer, der netop nu er i Apples App Store er uvist. Men i sommeren 2016 meldte Apple ud, at der nu var mere end 2 millioner forskellige applikationer at vælge imellem i deres applikationsbutik.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram