HTC U 11 – pris og tilgængelighed

HTC U 11 koster 5.790 kroner uden abonnement. Læs mere om priser, varianter og tilgængelighed for den nye topmodel HTC U 11.

HTC U 11 (Foto: HTC)

HTC U 11 (Foto: HTC)

Køber du HTC U 11 får du en telefon med den nyeste processor fra Qualcomm, Snapdragon 835, med 4 GB RAM. HTC matcher dermed Sony Xperia XZ Premium og LG G6. Samsung bruger deres eget Exynos chipset i vores markedsområde på Galaxy S8’erne, og er således ikke med Qualcomms processor i den danske variant.

Udgaven af HTC U 11, der lander i Norden, har 64 GB intern hukommelse samt 4 GB RAM. Hvis ikke pladsen rækker kan der suppleres med MicroSD-hukommelseskort på op til 1 TB. HTC’s nye flagskib findes også med 128 GB intern hukommelse og 6 GB RAM, men denne bliver ikke tilgængelig på det nordiske marked.

HTC U 11 – alt du skal vide om topmodellen

HTC U 11

HTC U11 kommer med Edge Sense, som er en helt nye måde at interagere med din telefon på. Nu kan du tage hurtige selfies, sende et billede i Snapchat, åbne dit boardingpas og meget mere, med blot et naturligt let eller hårdt klem.
Køb:  HTC U 11.

Som vi har beskrevet nogle gange så er HTC en producent, der har det svært, hvilket også har sendt teleselskaberne i venteposition. Aktuelt har ingen af dem meldt sig klar til at rydde en plads til HTC U 11.

Til gengæld tør Elgiganten godt binde an med den nye HTC-telefon, og vil have telefonen tilgængelig når salgsstarten skydes i gang omkring starten af juni.

Mine første indtryk af HTC U 11

Forgængeren HTC U Ultra, der kom til salg i slutningen af første kvartal, var prissat til 5.990 kroner uden abonnement. HTC U 11 er sat til 5.790 kroner uden abonnement. I forhold til HTC’s position på markedet må det siges at være i den høje ende.

Farverne bliver Amazing Silver og Brilliant Black, og HTC holder sig dermed til den traditionelle, og lidt kedelige. Særligt set i lyset af, at HTC U 11 faktisk findes i en mega cool Sapphire Blue og Solar Red samt såkaldt Ice White.

Her er HTC U 11

Mere til historien

Google Assistant og Amazon Alexa er tilgængelig i HTC U 11 fra salgspakken, oplyser HTC. Planen er, at HTC over tid vil åbne for flere digitale assistenter.


Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.