HTC U 11 – pris og tilgængelighed

HTC U 11 koster 5.790 kroner uden abonnement. Læs mere om priser, varianter og tilgængelighed for den nye topmodel HTC U 11.

HTC U 11 (Foto: HTC)

HTC U 11 (Foto: HTC)

Køber du HTC U 11 får du en telefon med den nyeste processor fra Qualcomm, Snapdragon 835, med 4 GB RAM. HTC matcher dermed Sony Xperia XZ Premium og LG G6. Samsung bruger deres eget Exynos chipset i vores markedsområde på Galaxy S8’erne, og er således ikke med Qualcomms processor i den danske variant.

Udgaven af HTC U 11, der lander i Norden, har 64 GB intern hukommelse samt 4 GB RAM. Hvis ikke pladsen rækker kan der suppleres med MicroSD-hukommelseskort på op til 1 TB. HTC’s nye flagskib findes også med 128 GB intern hukommelse og 6 GB RAM, men denne bliver ikke tilgængelig på det nordiske marked.

HTC U 11 – alt du skal vide om topmodellen

HTC U 11

HTC U11 kommer med Edge Sense, som er en helt nye måde at interagere med din telefon på. Nu kan du tage hurtige selfies, sende et billede i Snapchat, åbne dit boardingpas og meget mere, med blot et naturligt let eller hårdt klem.
Køb:  HTC U 11.

Som vi har beskrevet nogle gange så er HTC en producent, der har det svært, hvilket også har sendt teleselskaberne i venteposition. Aktuelt har ingen af dem meldt sig klar til at rydde en plads til HTC U 11.

Til gengæld tør Elgiganten godt binde an med den nye HTC-telefon, og vil have telefonen tilgængelig når salgsstarten skydes i gang omkring uge 24 2017.

Mine første indtryk af HTC U 11

Forgængeren HTC U Ultra, der kom til salg i slutningen af første kvartal, var prissat til 5.990 kroner uden abonnement. HTC U 11 er sat til 5.790 kroner uden abonnement. I forhold til HTC’s position på markedet må det siges at være i den høje ende.

Farverne bliver Amazing Silver og Brilliant Black, og HTC holder sig dermed til den traditionelle, og lidt kedelige. Særligt set i lyset af, at HTC U 11 faktisk findes i en mega cool Sapphire Blue og Solar Red samt såkaldt Ice White.

TEST: HTC U11 er HTCs hidtil bedste smartphone

Her er HTC U 11

Mere til historien

Google Assistant og Amazon Alexa er tilgængelig i HTC U 11 fra salgspakken, oplyser HTC. Planen er, at HTC over tid vil åbne for flere digitale assistenter.

Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne – få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram