Denne uges mobilnyheder – uge 13

UGE 13: Samsung har afsløret Galaxy S8 og Galaxy S8+ – læs alt om dem her. Apple er klar med iOS 10.3-opdateringen. Få ugens nyhedsoverblik her.

Ugens nyhederDen helt store nyhed denne uge er uden sammenligning Samsungs lancering af Galaxy S8 og Galaxy S8+. Telefonerne er mere eller mindre som ventet af de mange lækkede oplysninger og billeder, som har været forud for eventen. Det gør dog ikke, at produkterne ikke er interessante.

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ – her er de

MereMobil.dk var i London forud for eventen til en smugkig på telefonerne. Det kan du læse mere om I vores beskrivelse af ”Galaxy S8-turen”.

Samsung Galaxy S8-turen: Min ilddåb som mobilskribent

Apple har i den forgangne uge udsendt opdateringen til iOS 10.3. Denne kan  downloades på din iOS-enhed, hvis du ikke allerede har gjort det. Du skal dog væbne dig med tålmodighed, da opdateringen tager rigtig lang tid. Det er også vigtigt, at du ikke afbryder opdateringen når den er i gang fordi du er for utålmodig. Årsagen til den lange opdateringstid er det nye filsystem APFS (Apple FileSystem).

Derfor tager opdateringen til iOS 10.3 mega lang tid

Teleselskabet 3 meldte også ud i denne uge, at VoLTE, 4G-tale, nu er åbnet i deres netværk for de nyeste iPhones og enkelte Android telefoner. I samme ombæring gjorde 3 det også muligt for udvalgte Android-telefoner, at foretage WiFi-opkald.

3 har åbnet for 4G-tale på udvalgte telefoner

MereMobil.dk har også bragt den endelige test af OnePlus 3T, som tidligere i marts kom i sortiment eksklusivt hos teleselskabet 3.

 – TEST: OnePlus 3T – powermobil til lavpris

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 13

  1. Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ – her er de
  2. WEB-TV: Vi har prøvet Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+
  3. TEST: OnePlus 3T – powermobil til lavpris
  4. Galaxy S7’ejere har problemer med Android 7.0-opdatering
  5. Nu kan du opdatere din iPhone og iPad til iOS 10.3
  6. Det skal du vide om Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+
  7. Samsung Galaxy S8 og S8+ – dansk pris og tilgængelighed
  8. IKEA angriber Philips Hue med billigt smart-lys
  9. Samsung Galaxy S7 Edge eksploderet i Danmark
  10. 3-kunder har taget flot imod OnePlus 3T

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram