Har du lydproblemer på iPhone? Tjek dette simple trick

WEB-TV: Lydproblemer på iPhone? Se dette indslag, lyt til lydoptagelsen, og bliv overrasket over hvor let fejlen (måske) løses.

Drop coveret

Nogle oplever problemer med deres iPhone hvor lyden hos modparten ikke går tydeligt igennem. Oftest får telefonen skylden for den elendige lyd, og jeg vil ikke afvise der kan være tekniske problemer omkring hardwaren eller drillerier i softwaren. Men nogle gange ligger fejlen tættere på end man skulle tro.

Hvis dem du taler med klager over lyden, at de ikke kan høre hvad du siger, så prøv at tage coveret af. Det lyder måske helt vanvittigt, men faktisk er det et ofte overset problem.

I ovenstående indslag kan du høre lydklips fra en iPhone med og uden et cover. Dette er købt hos en af de store operatører her i Danmark, men har også været solgt gennem andre salgskanaler.

Som du vil høre er det nærmest umuligt at høre hvad der bliver sagt, når coveret er på. Så snart det tages af forsvinder lydproblemerne som med et trylleslag. Det underlige er, at coveret faktisk slet ikke dækker for mikrofonen.

Sådan testes og godkendes covers til iPhones

Covers kan også ødelægge billedkvaliteten

Apple klar med nye iPhone covers (Foto: Apple)

Køber du et originalt iPhone-cover er du sikker på, at coveret har været igennem en kvalitetstest mht. kamera, lyd osv. (Foto: Apple)

Covers kan ikke kun skade lyden på telefonen. Også dækningen via mobilnetværket, Wi-Fi og Bluetooth kan blive reduceret kraftigt. Nogle covers skaber uhensigtsmæssige refleksioner omkring kameralinsen og fotolys. Resultatet er dårligere billeder.

Der findes i tusindevis af forskellige covers til telefoner, i alle prisklasser, men kvaliteten er ind i mellem virkelig ringe. Hvad hjælper det med kaninører på telefonen hvis ikke den fungerer ordentligt bagefter?

Du kan let, med hensyn til samtalekvaliteten, tjekke coveret inden du forlader butikken. Monter coveret. Ring op til telefonsvareren og indtal en besked. Aflyt beskeden og afgør om lydkvaliteten er i orden.

Covers mod mobilstråler gør ingen forskel

Mere til historien

Kunden der har sendt os lydklippet fik efterfølgende pengene tilbage for coveret i butikken og fejlen skulle angiveligt være indrapporteret.

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
CAD-billeder afslører designet på iPhone SE 4

En række 3D-renderinger afslører (måske) designet på den fjerde generation af iPhone SE.

(mere…)
Med ny iPhone-opdatering bliver App Store og browsere friere

Apple låser nu iPhone lidt mere op, men kun for EU-borgere. De nye muligheder kommer dog ikke uden begrænsninger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram