OnePlus lancerer Black OnePlus 3T

Endnu et designsamarbejde har set dagens lys i mobilbranchen. OnePlus og Colette er klar med en Limited-edition af OnePlus 3T.

OnePlus 3T Colette Edition (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T Colette Edition (Foto: OnePlus)

Vi skrev tidligere på ugen, at der måske var en blå variant af OnePlus 3T på vej. Det var dog ikke tilfældet. I stedet er samarbejdet mellem OnePlus og modehuset Colette altså blevet en særlig sort variant af 3T. Og den er faktisk mere særlig end bare ”særlig”. Telefonen er nemlig kun produceret i 250 eksemplarer og har en begrænset salgstid – og kan heller ikke købes online på den officielle OnePlus webshop.

  – OnePlus 3T – en OnePlus 3 med bedre hardware

Specifikationerne på den nye variant af OnePlus 3T er fuldstændig identiske med den normale OnePlus 3T. Det er nemlig kun på designet, at den adskiller sig fra den oprindelige model. Bagsiden på denne colette-udgave er hverken grå eller guld som den normale OnePlus 3T, men derimod kulsort. Og så har den Colettes logo indgraveret på bagsiden.

OnePlus oplyser også, at de i anledning af Colettes 20-års jubilæum åbner en pop-up shop i deres hovedkvarter i Paris den 21. marts. Og det er altså denne dag, at der er mulighed for, at få fingrene i en af de 250 eksemplarer, som den nye variant er lavet i.

 – OnePlus 3T snyder sig hurtigere i benchmarktest

Den eksklusive, Colette-ingraverede black edition af OnePlus 3T (128 GB) er kun tilgængelig fra klokken 11.00 (GMT +1) den 21. marts hos Colette Store i Paris. Og der er kun 250 eksemplarer, som har en salgspris på 479 Euro.

Mere til historien

Det er ikke første gang, at der er samarbejde mellem OnePlus og Colette. Faktisk går samarbejdet helt tilbage til 2015, hvor OnePlus afholdt en pop-up i forbindelse med lanceringen af OnePlus 2 og OnePlus X. Og lignende blev foretaget i forbindelse med lanceringen af OnePlus 3.

Læs også:
Android 7.0 Nougat klar til OnePlus 3 og OnePlus 3T

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram