Tim Cook tror på Augmented Reality

Apples topchef Tim Cook har så stor en tro på Augmented Reality, at han mener det kan blive ligeså stort som selve smartphonen.

Apple CEO Tim Cook (Foto: Apple)

Apple CEO Tim Cook (Foto: Apple)

Augmented Reality, forkortet (AR), er stadigvæk nyt og derfor endnu ikke en del af ret mange produkter. Men på trods af det så har Apples topchef Tim Cook en enorm tro på Augmented Reality. Han har tidligere fortalt, at han tror mere på AR end Virtual Reality (VR).

Apples Tim Cook tror mere på AR end VR

Og endnu engang er Tim Cook ude med lovprisninger omkring Augmented Reality. I et interview med den britiske avis The Independent fortæller han, at han tror Augmented Reality kan blive ligeså stort som smartphonen.

 – Se og Hør bliver levende med Augmented Reality

Tim Cook mener, at teknologien både har stort potentiale til at forbedre menneskers liv, men også indenfor underholdning. Det er dog uvist, hvilken type dedikerede produkter det skal munde ud i. Det er allerede set, at Apple satser meget på at få videre udviklet netop denne teknologi.

AR er et grafisk lag der lægges ovenpå virkeligheden. Hvis gennem kameralinsen på telefonen ser et område, f.eks. en gade, kan AR lægge grafiske digitale informationer ind over billedet man ser.

Mere til historien

Augmented Reality bruges blandt andet i Pokémon Go, hvor brugerne render rundt og jagter Pokémons i virkeligheden, men følger dette på skærmen. Men det er også brugt på julekalendere  og Nik&Jay har benyttet i forbindelse med en single-udgivelse.

Læs også:
Apple arbejder på AR briller

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram