Overskuddet hos Facebook er mere end fordoblet

Facebook har godt fat i brugerne og annoncørerne og får solgt godt med reklameplads. Det betyder mere end en fordobling af overskuddet.

Facebook logo

Der er ingen tvivl om, at Mark Zuckerberg virkelig havde en god idé, da han fik startet Facebook. Selskabet bag verdens største sociale medie tjener penge – og masser af dem.

 – Facebook er klar med Messenger Day

I fjerde kvartal 2016 leverede Facebook et nettoresultat på 3,57 milliarder dollars ud af en omsætning på 8,81 milliarder dollars. Det svarer til et overskud på årets sidste tre måneder på knap 25 milliarder danske kroner.

Det er desuden mere end en fordobling af overskuddet i forhold til fjerde kvartal 2015, oplyser selskabet ifølge Reuters.

Det er særligt det øgede reklamesalg på mobile platforme, som får væksten til at stige så markant. 84 procent af den samlede reklameomsætning stammer fra reklamer på mobile enheder. Det betyder formentlig også, at de fleste besøger Facebook via deres smartphone eller tablet.

 – TIP: 10 tips til Facebook Messenger – tricks til bedre brug

Væksten svarer næsten til analytikernes forventninger, da de på forhånd havde en forventning om en omsætning på 8,31 milliarder dollars. Facebook overgik den dog med 0,5 milliarder dollars. Det skriver Ritzau.

Mere til historien

Inden længe vil du se reklamer i Facebook Messenger. Facebook tester netop nu i enkelte lande. Du skal dog ikke frygte, at dine samtaler på Messenger vil blive klistret til med reklamer. Facebook har i hvert fald meldt ud, at det ikke kommer til at ske. Reklamerne vil kun være på forsiden med en fast placering under dine seneste samtaler.

Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Mere end 2,2 milliarder aktive Apple-enheder

Ifølge Apples seneste regnskab er det iPhones og serviceydelserne, som går frem. Antallet af aktive Apple-enheder er enormt.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram