Denne uges mobilnyheder – uge 2

UGE 2: HTC har lanceret nye produkter, iPhone fylder 10 år og 3 er snart klar med nye lande i 3LikeHome. Få ugens overblik her.

Ugens nyhederSå lakker denne uge mod enden. Vi er derfor klar med opgørelsen over ugens største og mest læste nyheder.

Apples første iPhone fylder 10 år

I denne uge var det 10 år siden, at Steve Jobs præsenterede den første iPhone, og det gik ikke stille for sig.

Nokia har i nærmest stilhed lanceret den første telefon under den nye konstellation. Firmaet ”bag” Nokia er finske HMD Global. Nokia 6 er navnet på telefonen. Den er dog kun lanceret på det kinesiske marked. Her i Danmark er der forhåbentlig noget at glæde sig til. Nokia har i hvert fald oplyst, at de har flere annonceringer i slutningen af februar.

Nokia lover flere annonceringer den 26. februar

HTC holdt torsdag den 12. januar 2017 en event, hvor de offentliggjorde to nye smartphones. Der er tale om telefonerne HTC U Ultra og HTC U Play. Begge modeller kommer på det danske marked i slutningen af første kvartal. Det er endnu uvist, hvilke forhandlere der tager dem i sortiment. HTC har også tidligere på måneden lanceret Desire 650. Den kommer på hylderne hos udvalgte forhandlere i februar.

HTC U Ultra og HTC U Play – se priser og tilgængelighed

Der er også lidt ”Google”-nyheder i denne uge. Android Wear 2.0 er så småt på vej ud til smartwatches med Android Wear – og Google har frigivet den seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner. Det betyder blandt andet farvel til Android Froyo.

Android i tal – Marshmallow haler ind på Lollipop

Vi har også set nærmere på, hvilke nyheder du kan finde i de danske telebutikker i januar. Og vanen tro er januar en stille måned. Ligesom andre butikker, så er der også tilbud i telebranchen. Sidste års modeller nedsættes og der gøres klar til alle de nye mobiler. Men der kommer lidt nyt på hylderne. Se hvilke telefoner i linket herunder.

Her er de nye mobiler i januar

Ekstra nyt før deadline…

Det er også kommet frem, at vi formentlig kan se frem til en opgraderet udgave af Huawei P8 Lite. Tyske medier har nærmest bekræftet telefonen med billeder, specifikationer og pris på den.

Huawei P8 Lite (2017) – opdateret P8 Lite med Full HD skærm

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 2

  1. Nokia 6 – den første Nokia fra HMD er introduceret
  2. Galaxy S8 kommer til salg i april
  3. Se iPhone prototype baseret på iPod click wheel
  4. Huawei P10 kommer med kurvet skærm
  5. Apples første iPhone fylder 10 år
  6. HTC U Ultra – med safirglas til de udvalgte
  7. Samsung Gear-smartwatches understøttes nu på iPhone
  8. HTC Desire 650 er lanceret – se pris og specifikation
  9. 3: Kina er snart roamingfrit
  10. LG G6 kommer formentlig med nyt skærmformat

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram