Så hurtig er fingeraftrykslæseren på Huawei Mate 9 Pro

WEB-TV: Fingeraftrykslæseren på Mate 9 Pro er lynhurtig. Her kan du se, hvordan den klarer sig mod Galaxy S7 og iPhone 7 Plus.

Vildt hurtig

Den 20. december 2016 lå Huawei Mate 9 Pro klar i butikkerne, og mange har allerede købt telefonen, der lige nu er producentens absolutte topmodel.

Noget af det som virkelig har vakt opmærksomhed er fingeraftrykslæseren, der er placeret på fronten af telefonen, og ikke på bagsiden som hidtil. På et splitsekund kan telefonen aflæse brugerens finger, og det fremstår næsten som om telefonen ikke er låst.

Faktisk har hastigheden på sensoren været lidt af et festtrick for mig. Folk ser temmelig forbavsede ud, når de første gang oplever det. Dertil kommer, at aflæsningen sker meget præcist, uden ret mange fejlaflæsninger.

Sammenlignes hastigheden med Samsung Galaxy S7 og iPhone 7 Plus er der tydeligt forskel i hvor hurtigt telefonerne låses op. Den største forskel består nok i, at man på både S7 og 7 Plus først skal trykke på hjemknappen, inden sensoren kan benyttes. Dette lille ekstratryk gør en stor forskel i brugeroplevelsen, og den oplevede hastighed.

På Huawei Mate 9 Pro lægger man blot fingeren uden at trykke på noget.

Når du ser web-TV indslaget herover vil du således kunne se, at det går hurtigst på Mate 9 Pro, men det du ikke kan se er hvor betydeligt hurtigere det føles – netop på grund af ekstratrykket på knappen hos konkurrenterne.

Mate 9 Pro er nok en af de telefoner jeg i 2016 har været mest begejstret for. Huawei har lavet mange gode produkter hidtil, men denne er noget særligt. Herunder kan du følge linket til den store anmeldelse.

TEST: Så vild er Huawei Mate 9 Pro

Se også indslaget hvor jeg tilbage i november tog det allerførste kig på Mate 9 Pro.

I indslaget viser jeg også hvordan du på Mate 9 Pro aktiverer app-menuen, så du slipper for at have alle dine apps liggende på forsiderne.

Mere til historien

Huawei afholder i forbindelse med Mobile World Congress i slutningen af februar et pressemøde. Her ventes en ny topmodel at blive præsenteret.

M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE vs. Galaxy S23

VIDEO: Her får du svaret på, om Galaxy S23 FE er værd at købe. Se testen af S23 FE i denne video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram