Fisketorvet inviterer til Pokémon Go-jagt

Det er nu muligt, at jagte andet end gode tilbud midt i januar-udsalget. Du kan nemlig spille Pokémon Go i shoppingcenteret Fisketorvet.

Screenshots fra spillet Pokémon Go

Screenshots fra spillet Pokémon Go

Sommeren 2016 bød på en af de helt store diller. Nemlig mobilspillet Pokémon Go. Og du brugte måske timer i parker eller andre udendørsområder for, at finde de populære Pokémons? Nu behøver du i så fald ikke længere, at rende rundt udenfor i jagten på Pokémons.

 – Niantic slipper nye Pokémons fri

Pokémon-teamet har indgået en aftale med ejendomsselskabet Unibail-Rodamco, som blandt andet ejer det danske storcenter Fisketorvet. Aftalen betyder nu, at det er muligt at spille Pokémon Go inde i det københavnske shoppingcenter.

Fisketorvet bliver dermed også det første shoppingcenter i Danmark, hvor besøgende kan få shoppet og samtidig tanke op på bl.a. PokéBalls og Pokémon Eggs ved centrets Pokéstops og træne sine Pokémons i en række Gyms.

Rundt i Europa er der også 57 andre shoppingcentre, som er blevet en del af dette projekt.

– “Vi har skabt Pokémon Go med det formål at opfordre folk til at røre sig, interagere med hinanden og udforske nye sider af verden. Og samarbejdet med Unibail-Rodamco giver alle Pokémon-spillerne mulighed for at holde varmen, når de spiller i vinterkulden,”  fortæller Niantic-chefen John Hanke.

 – Pokémon Go runder 500 millioner downloads

Spiller du stadigvæk Pokémon Go – og kunne du finde på, at jagte Pokémons i et storcenter? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Det er ikke længe siden, at det også blev muligt at benytte Apple Watch i jagten på de mange Pokémons.

Pokémon Sleep: Fang Pokémon mens du sover

Er du vild med Pokémon, så har du nok også allerede prøvet det nye spil Pokémon Sleep, hvor du skal fange Pokémons – mens du sover!

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

(mere…)
Vild indtjening: Pokémon Go tonser videre

Pokémon-dillen er langt fra slut. Mobilspillet skovler millarder ind.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram