3 fik 47.000 nye kunder i 2016

I 2016 sagde landets fjerdestørste mobilselskab 3 goddag til 47.000 nye kunder. Telia mistede 38.000 kunder i samme periode.

Butiksmedarbejder hos Teleselskabet 3. (Foto: 3)

Teleselskabet 3 fik 47.000 nye kunder i 2016 (Foto: 3)

Landets mindste teleoperatør, teleselskabet 3, kunne i 2016 sætte 47.000 nye kunder ind i databasen. Selskabet har nu i alt 1.200.985 kunder. Opgørelsen tæller hovedselskabet 3 samt Oister og Zenji. 3 offentliggør ikke særskilte opgørelser for disse selskaber.

De 47.000 nye kunder svarer til en stigning på fire procent i forhold til 2015. Konkurrenten Telia, der er landets tredjestørste teleselskab, mistede i 2016 hele 38.000 kunder. Tallene for Telenor og TDC er endnu ikke offentliggjort.

– ”Efter et hårdt presset tredje kvartal, hvor vi oplevede en opbremsning i markedet, kan vi med glæde konstatere, at fjerde kvartal bød på noget mere positive takter. Vi havde desuden god succes med at åbne to nye butikker i Herning og Næstved, som performer over al forventning,” udtaler Morten Christiansen, adm. direktør for 3 i en pressemeddelelse.

I 2016 blev 3 desuden ramt af Fonas lukning. Det betød et farvel til 40 shop-in-shops. Ifølge Morten Christiansen har man lykkedes med, at få mere trafik i 3’s egne 30 butikker rundt i landet efter lukningerne af Fona-kæden.

Det vurderes af Business.dk, at 3’s fremgang navnlig skyldes satsningen på 3LikeHome-konceptet samt aggressive tilbud fra lavprisselskabet Oister.

3 inkluderer Kina i fri-roamingaftale

3 driver stadig selskabet Zenji, der er en rabatklub kombineret med et mobilabonnement. Det er generelt et selskab som får meget lidt opmærksomhed i offentligheden.

Samlet set har 3 tjent flere penge selvom de har haft en lavere omsætning.

Disse telefoner skal 3’s kunder gå uden om

På marketingdelen har 3 senest suppleret deres hund med den tidligere stjerne David Hasselhoff.

Mere til historien

3 i Danmark og Sverige er ejet af den svenske milliardærfamilie Wallenbergs gennem selskabet Investor AB og det Hong Kong baserede konglomeratet Hutchison Whampoa, der tegnes af rigmanden Li Ka-shing. Svenskerne ejer 40 procent, mens Hutchison ejer 60 procent.

Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Mere end 2,2 milliarder aktive Apple-enheder

Ifølge Apples seneste regnskab er det iPhones og serviceydelserne, som går frem. Antallet af aktive Apple-enheder er enormt.

(mere…)
Påbud til 3 og indskærpelse af regler

Ikke alle danske mobilselskaber har fulgt reglerne om bindingsperioder. Afgørelse har tilbagevirkende kraft.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram