3 bringer David Hasselhoff i front

Danskerne lærte for alvor David Hasselhoff at kende med Baywatch. Nu skal han lære danskerne, hvorfor 3 er ”awesome”.

3 har fået David Hasselhoff i front i ny reklame-kampagne "Hoff & Dog" (Foto: 3)

3 har fået David Hasselhoff i front i ny reklame-kampagne “Hoff & Dog” (Foto: 3)

David Hasselhoff var i 80’erne kendt for serien ”Knight Rider” med den selvkørende bil. Noget vi andre stadigvæk drømmer om i 2017. Men han blev for alvor kendt i Danmark med serien Baywatch, hvor han spillede livredderen Mitch Buchannon.

Nu bliver Hasselhoff igen trukket ind i manegen. Det er i hvert fald meningen med en ny kampagne som teleselskabet 3 har skabt i samarbejde med Co+.

 – 3: Kina er snart roamingfrit

David Hasselhoff (også kendt som ”The Hoff”) skal dele ud af sit livssyn med sin laidback, selvfede amerikanske attitude. Han fortæller danskerne, hvorfor 3 er lidt mere ”awesome” end konkurrenterne.

Det er i øvrigt Klovn-intruktøren Mikkel Nørgaard, som har instrueret reklame-filmene.

Hoff & Dog kampagnen

David Hasselhoff skal i selskab med den velkendte 3-hund markedsføre teleselskabet. Tidligere har rapperen Snoop Dogg været i front.

Det er ikke musik af David Hasselhoff selv, som benyttes til underlægningsmusik, men derimod sangeren Ginuwine’s hit ”Pony” fra 1996.

– ”3 har nået en vis størrelse, som kræver, at vi skal nå lidt bredere ud for fortsat at kunne vokse. Flere skal gerne tænke på os som et trygt valg – de skal føle, at vi har styr på det hele. Og denne effekt satser vi på at opnå med en legende som Hasselhoff. Han er en erfaren herre, som mange kender fra hans lange karriere, og det har stor værdi. Samtidig har han en tilbagelænet stil og en selvsikkerhed, som passer godt til os som virksomhed. Med The Hoff i front vil vi gerne iscenesætte, at det bare er lidt federe at være kunde hos 3,” siger Frederik Grønlund Scholten, Head of Marketing for privatmarkedet hos 3.

3 er glade for samarbejdet med ”legenden” Hasselhoff.

– ”Vi føler, at vi har gjort lidt af et scoop ved at lande en aftale med et stjernecrew og The Hoff. Han var super fed at arbejde sammen med – afslappet og meget lidt selvhøjtidelig. Kostumeprøverne foregik i hans hjem i Hollywood, og det var lidt af en oplevelse at komme så tæt på ham. Han har en ret vild stil og billeder af sig selv overalt,” fortæller Frederik Grønlund Scholten fra 3.

Hoff & Dog kampagnen er produceret til det danske marked og må kun vises i Danmark. Det er imidlertid ikke første gang, at 3 indgår denne type aftale med en stjerne med kant.

3 har fået David Hasselhoff i front i ny reklame-kampagne "Hoff & Dog" (Foto: 3)

Idolplakat til 3 nye reklame-kampagne “Hoff & Dog” med David Hasselhoff i front (Foto: 3)

Retro-stjernen returnerer i 2017

Mon ikke 3 får vakt nogle følelser hos nogle af de kvindelige Baywatch-fans eller drenge der var vilde med Knight Rider.

3 har en masse reklame-materiale klar til kampagnen, som starter torsdag den 19. januar 2017. De vil også fra denne uge udlevere idolplakat med Hoff & Dog ved køb i 3’s butikker – disse følger også med Se & Hør i uge 5.

 – Nu fortæller 3 hvis dit abonnement er forkert

Hvad kampagnen har kostet ønsker 3 ikke at oplyse.

Du kan se de to foreløbige reklame-film med David Hasselhoff herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=w07SK1YobYE

 

https://www.youtube.com/watch?v=cI0pEFGvKaE

Mere til historien

David Hasselhoff har haft en sideløbende sangkarriere. Dog blev han aldrig et kæmpe hit i Danmark, men vi skulle kun syd for grænsen for at finde et sted, hvor han virkelig hittede. Tyskerne var vilde med David Hasselhoff – både når det kom til sang og skuespil.

Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Påbud til 3 og indskærpelse af regler

Ikke alle danske mobilselskaber har fulgt reglerne om bindingsperioder. Afgørelse har tilbagevirkende kraft.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram