Her er de nye mobiler i december

OVERSIGT: Se hvilke smartphone-nyheder der bliver de sidste, som når hylderne i de danske butikker.

Der er taget hul på julemåneden. Og oftest er det sådan, at de fleste producenter har sendt de telefoner ud i år, som de har i ”ærmet”. Julehandlen er nemlig, ligesom i de fleste andre brancher, også vigtig i mobilbranchen.

Nyhederne denne måned er derfor begrænsede. Men der er en nyhed, som der forventes rigtigt meget af.

Du kan finde nyhederne for de forgående måneder i nedenstående links.

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 Pro

Denne måneds største nyhed er uden sammenligning Mate 9 Pro fra Huawei. Først blev vi i Danmark forbigået med Mate 9 og Mate 9 Porsche, men ventetiden inden lanceringen af Mate 9 Pro er det værd.

 – Huawei Mate 9 Pro – alt om den nye topmodel

Mate 9 Pro kommer med en 5,5 tommer AMOLED-skærm, Kirin 960-processor, 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse og et batteri på 4.000 mAh. Derudover har Mate 9 Pro dual-kamera, som er udviklet i samarbejde med Leica, i anden generation.

Der er tale om en telefon med specifikationer, design og alt andet i topklasse. MereMobil.dk har testet telefonen og er imponeret. Du kan læse hele anmeldelsen her.

 – WEB-TV: Første kig på Huawei Mate 9 Pro

Prismæssigt er Mate 9 Pro i den højere ende. Den har nemlig en vejledende pris på 5.999 kroner uden abonnement. Mate 9 Pro lander i handlen tirsdag den 20. december hos blandt andet Telenor, Telia, YouSee og 3, samt en række andre forhandlere.

Du kan allerede nu forudbestille Mate 9 Pro. Vælger du at gøre dette, så kommer der et ekstra headset med i pakken. Læs mere om det her.

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T

OnePlus har lanceret den opgraderede nye version af OnePlus 3. Telefonen har fået navnet OnePlus 3T.

 – OnePlus 3T – en OnePlus 3 med bedre hardware

OnePlus 3T blev tilgængelig på det europæiske marked mandag den 28. november 2016. Derfor kommer telefonen som sådan ikke i salg i december, men vi vil trods alt lige nævne den her alligevel, da salgsstarten næsten er inde i december.

3T  har blandt andet fået bedre kamera, større batteri og en nyere processor. På prisen er den også lige steget lidt.

 – OnePlus 3T nu til salg i Europa – og Danmark

Du kan købe telefonen på OnePlus’ hjemmeside til 3.299 kroner uden abonnement.

Samsung Gear S3 (Foto: Samsung)

Samsung Gear S3 (Foto: Samsung)

Andre nyheder:

Samsung Gear S3 Classic og Frontier lander også i handlen op til jul. Uret kan købes i Danmark fra fredag den 2. december og har en vejledende pris på 2.999 kroner.

Power har dog presset citronen op mod jul og sælger det for 2.799 kroner.

 – Samsung Gear S3 kommer i to modeller – Classic og Frontier

Teleselskabet 3 får også tabletten Samsung Galaxy Tab A i sortiment op mod jul. Det er dog noget tid siden, at denne landede på det danske marked første gang.

Mere til historien

Mobilbranchen har som mange andre brancher, deriblandt tøjbranchen, to store “kollektioner” der lanceres hvert år. Nemlig en forårskollektion, der oftest lanceres mellem januar og april. Og så efterårskollektionen fra august og til november. Huawei er derfor lidt sent ude med Mate 9 Pro, men de senere år har de lanceret produkter på det kinesiske marked i samme periode.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram