YouSee TV & Film app sætter rekorder

Danskerne har taget streaming og nye muligheder for at se tv til sig, hvilket ses på de rekorder YouSee’s TV & Film app sætter.

YouSee TV & Film app

YouSee TV & Film app (Foto: MereMobil.dk)

Inden for det seneste halve år, 1. maj til 31. oktober 2016, har danskerne trykket 51,5 millioner gange på ”play”-knappen inde i YouSee TV & Film applikationen.

Ud af de mere end 50 mio. afspilninger er 26 mio. streaming af live-tv – eller hvad der svarer til cirka 50 pct. Herefter følger streams i arkiv, og resten er fordelt på film, serier og ’start forfra’. Det skriver Digitalt.tv.

 – TV-pakkerne hos YouSee stiger igen

Det viser også, at danskerne virkelig har taget streaming, og det at se tv når det passer én til sig. Tallet forventes også kun at gå én vej – nemlig opad.

Det er særligt sportsprogrammer, som er populære når det kommer til streaming på mobile enheder. Rekorden blev sat under Champions League-kampen FCK-Leicester, hvor over 44.000 unikke brugere så med på applikationen.

TDC Group lancerede applikationen for godt to år siden. Dengang var der knapt 300.000 brugere, der brugte applikationen af og til – på månedlig basis. Siden da har applikationen slået sine egne rekorder for antallet af brugere og kliks.

YouSee TV & Film app

YouSee TV & Film app (Foto: MereMobil.dk)

 – YouSee endelig klar med tekst-TV på TV-boks

– ”At se tv via mobil eller tablet er blevet en naturlig forlængelse af tv-oplevelsen for danskerne. I dag har mange kunder gerne app’en kørende samtidig med, at de laver noget andet eller er på vej et sted hen,” fortæller Jacob Mortensen, direktør for tv og bredbånd hos YouSee.

Streamer på farten

Streamingen på de mobile enheder har også givet nye vaner. Applikationen har været medvirkende til, at flytte kundernes underholdning ud af stuen, ind i børneværelserne og med på farten.

YouSee TV & Film app

YouSee TV & Film app (Foto: MereMobil.dk)

– ”Vi kan se, at for to år siden streamede ca. 90 pct. af danskerne typisk derhjemme via deres eget wi-fi-netværk. Det tal er nu nede på 70 pct., og det har bestemt ikke noget at gøre med, at vi streamer mindre. Det hænger bl.a. sammen med, at en stadig større andel ser f.eks. Den store bagedyst via tv-arkivet i toget på vej til arbejde eller måske lige det sidste kvarter af den serie, som man troligt følger med i, men mangler lidt af. Og dem, der ser tv hjemme, bruger også appen, når bl.a. forældre og børn ser forskellige programmer på f.eks. TV 2 og TV3 samtidig,” forklarer Jacob Mortensen.

 – Ingen TV 2 i sommerhuset for YouSee kunder

Streamingtjenesten følger gratis med for alle YouSee TV-kunder.

Applikationen kan downloades til iPhone og Android-mobiler, iPads og tablets i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

De mest populære programmer at se via applikationen er typisk sportsbegivenheder, finaler som Vild med dans, og Den store Bagedyst.

Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Netflix vækster i første kvartal 2024

KORT NYT: Netflix har haft en god start på 2024, hvor første kvartal viste større vækst i abonnenter end forventningerne havde været.

(mere…)
Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram