Denne uges mobilnyheder – uge 44

UGE 44:  Huawei har lanceret Mate 9, der ikke kommer til Danmark. Læs om det og meget mere her, hvor du får ugens overblik.

Ugens nyhederI den forgangne uge havde Huawei inviteret til München, hvor de afholdte en event. Og til denne event blev Huawei Mate 9 fremvist – helt som ventet.

Mate 9 blev offentliggjort i en ”almindelig” version og en limited edition, som lyder navnet Mate 9 Porsche Design. Fælles for begge modeller er dog, at de ikke kommer til salg på det danske marked.

Huawei Mate 9 kommer ikke til Danmark

Vi kunne også bringe en opgørelse over de mest solgte smartphones i oktober, samt en oversigt over hvilke telefoner, som lander i handlen i november.

Her er de nye mobiler i november

Mobilselskabet Plenti har kunne oplyse, at de er kommet rigtig fint fra start. Konkurrenten Tjeep er ramt af opstartsproblemer. Meldingen sidst på ugen var, at de nu var kommet i luften, dog var der stadigvæk et vigtigt punkt som hang i bremsen. Fejlen skal løses hos konkurrenten 3. Dermed er det ikke noget Tjeep selv er herre over.

Nu flyver Tjeep næsten

Apple har udsendt opdateringen iOS 10.1, som giver iPhone 7 Plus muligheden for, at tage flotte portrætbilleder. Vi guider dig her til, hvordan du gør brug af funktionen.

 – TIP: Tag fede portrætter med iPhone 7 Plus

Husk du altid kan finde de seneste nyheder på MereMobil.dk her.

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 44

  1. Derfor skal du ikke købe Macbook Air
  2. WEB-TV: Refurbished eller? Kampen for en ny iPhone
  3. Kunderne strømmer til Plenti
  4. Betalingsfejl: Telmore hæver abonnementsprisen to gange
  5. Top 10: De mest solgte mobiler i oktober
  6. iPhone 8 får buet OLED-skærm
  7. Top-producenter: Her får du altid en ny telefon
  8. Her er de nye mobiler i november
  9. Huawei Mate 9 – ny højtydende business-mobil
  10. Bliver Skjern et mobilhul?

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram