Det danske marked presser TDC

TDC har fremvist driftsresultat med en tilbagegang på 11,6 procent i tredje kvartal og det er særligt det danske marked, som trækker ned.

Telebutik, TDC, logo

TDC i Odense (Foto: MereMobil.dk)

Den stadig hårdere konkurrence på det danske telemarked betyder atter vigende omsætning for TDC.

TDC har fremvist et driftsresultat, hvor de i tredje kvartal 2016 går 11,6 procent ned i forhold til samme periode 2015.

 – TDC’s nye strategi koster 130 stillinger

– ”Det danske marked trækker ned,” lyder det fra Pernille Erenbjerg, som er koncernchef i TDC. Dog er der bedring at spore.

 – Nyt navn: TDC er blevet til YouSee

En gennemsnitlig TDC-kunde bruger 118 kroner om måneden, hvilket er tre kroner mere end for tre måneder siden – dog 4 kroner mindre end sidste år.

TDC forsvinder og erstattes med YouSee (Foto: TDC Group)

TDC forsvinder og erstattes med YouSee (Foto: TDC Group)

– ”I kvartalet ser vi fortsat et svært dansk marked, men vores bruttoavance i Danmark er i bedring, Indtjeningen i vores danske mobilforretning er i de seneste to kvartaler vokset organisk for første gang i fem år, og vi leverer igen et meget stærkt resultat i Norge,” fortsætter Pernille Erenbjerg i en kommentar til regnskabet. Der skrues desuden også lidt op for forventningerne til årets driftsresultat og cashflow. Det skriver Ritzau.

 – TDC vinder drivetest af mobildækning

TDC har tidligere talt om en indtjening på cirka  8,4 milliarder kroner i år, men nu lyder forventningen på et driftsresultat over 8,4 milliarder kroner.

Mere til historien

TDC har nu 2.965.000 mobilabonnementer i alt (både tale og data), 748.000 fastnetkunder, 1.386.000 private TV-kunder og 1.249.000 bredbåndskunder i Danmark. Dertil kommer 432.000 TV-kunder og 359.000 bredbåndskunder hos Get i Norge. Get har ikke vundet en eneste ny TV-kunde på et år, mens der er kommet 22.000 nye bredbåndskunder til på 12 måneder ved at sælge internetforbindelse til de eksisterende TV-kunder. Det skriver Business.dk.

Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
Mere end 2,2 milliarder aktive Apple-enheder

Ifølge Apples seneste regnskab er det iPhones og serviceydelserne, som går frem. Antallet af aktive Apple-enheder er enormt.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram