Tjeep: Normal drift i næste uge

En undskyldende Tjeep-direktør lover normal drift hos selskabet i næste uge.

Tjeep (Foto: Tjeep)

Tjeep lover kunderne normalt drift  (Foto: Tjeep)

Siden opstarten har problemerne regnet ned over det nye lavprisselskab Tjeep. En forkert nummerserie, udstedt af Energistyrelsen. Simkort der ikke kommer frem. Penge der alligevel trækkes fra kontoen og dataforbindelser der ikke fungerer, er blandt nogle af problemerne.

De kaotiske tilstande har fået administrerende direktør Kim Damkær til at rykke ud med en offentlig undskyldning. I et åbent brev til kunderne beskriver og beklager han situationen. Desuden forsøger han at give svar på de mange spørgsmål kunderne har.

– ”Det her var jo hverken den start vi havde håbet på eller ønsket os. Jeg ved jo godt, hvordan man ser på et nyt teleselskab, da jeg har været i branchen længe nok til at vide, at hvor vi først blev målt på nyhedsværdien, bliver vi nu ramt på, om vi har en berettigelse i markedet,” siger Kim Damkær til Ekstra Bladet.

Tjeep ramt af store opstartsproblemer

Skuffede kunder

Amatøragtigt”, ”Under lavmål”, ”Dårligste mobilselskab nogensinde” og ”Hold jer langt væk”. Dette er nogle af kommentarerne, der lige nu findes på Trustpilot om Tjeep, der aktuelt ud af 141 anmeldelser scorer 6,1 ud 10 point. Det svarer til, at 51,9 procent trods alt har givet topkarakter.

– ”Jeg håber, at vi over tid kan overbevise om, at vi ER en seriøst spiller. Men det er klart, at jeg ikke har en forventning om, at de mest skuffede kunder kommer tilbage i morgen. Det bliver et langt sejt træk”, fortæller Tjeep-direktøren til Ekstra Bladet.

Årsagen til de mange problemer for Tjeep er teknikken. Den tekniske løsning har været mere kompliceret end forventet. Der har også været problemer hos en samarbejdspartner, som Tjeep dog ikke ønsker at nævne navnet på.

Tjeep giver markante besparelser

Ikke alle er sure. På selskabets Facebook-side ses også positive kommentarer.

– “Godt træk med en undskyldning til kunderne og meget ærlige svar og indrømmelser. Jeg er sikker på, at Tjeep nok skal få styr på tingene. Al opstart er svær, men hvor der er vilje er der en vej,” skriver Jon Tranæs.

Kører normalt i næste uge

Der er godt nyt til de mange ventende kunder. I næste uge (uge 43 2016) skulle det hele køre rigtigt.

– ”Fra næste uge er vi oppe og køre. Og jeg ved godt, at mange kunder ikke har fået et simkort endnu, fordi vi ikke kan sende det ud, før vi ved, at systemet fungerer. Alt andet ville være bondefangeri,” siger Kim Damkær.

Han bemærker desuden, at fortrydelsesretten gælder. Kunder der har ventet længere tid end den normale fortrydelsesret, kan alligevel fortryde, så længe simkortet ikke er nået frem.

Mere til historien

Fortrydelsesretten er i Tjeeps tilfælde vigtig, da der er seks måneders bindingsperiode. Flere andre selskaber, inden for discountsegmentet, har ikke bindingsperiode.

Eesy klar med eSim – og et godt tilbud

Lavprisselskabet Eesy er nu klar med eSim til kunderne, hvilket gør det muligt at komme online på 2 minutter.

(mere…)
Teleselskabet 3 har tiltrukket over 5.000 nye kunder

KORT NYT: Årets tredje kvartal har været godt for teleselskabet 3, som har haft succes med at tiltrække mere end 5.000 nye kunder.

(mere…)
CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
CBB Mobil giver 3 måneders gratis Mofibo

Elsker du lyd- eller e-bøger, har CBB Mobil måske det rette for dig. Netop nu kan du få 3 måneders gratis adgang til Mofibo.

(mere…)
Nyt mobilselskab kåret til ”bedst i test”

En ny spiller kom på mobilmarkedet for syv måneder siden og trods den korte tid på markedet er de netop kåret til ”bedst i test".

(mere…)
Call Me klar med nyt reklameunivers

Call Me er klar med en ny reklamekampagne, der skal forsøge at styrke deres position på lavprismarkedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram