Ombyttet Galaxy Note 7 brudt i brand på fly

En ombyttet, og sikker, Samsung Galaxy Note 7, er brudt i brand under boardingen på et fly i Baltimore.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Batteriproblemerne med Galaxy Note 7 har været en omkostelig affære for Samsung. Med salgsstarten af de ombyttede enheder troede mange formentlig, at der nu var ro på den front. Men det er som om, at alle disse problemer ingen ende vil tage.

Galaxy Note 7, der ellers længe lignede en kæmpesucces for Samsung, er nu for alvor blevet en klods om benet for verdens største smartphoneproducent.

 – Samsung: Stop med at bruge din Galaxy Note 7

Dette skulle angiveligt været et billede af den pågældende Galaxy Note 7 enheds salgssæske (Kilde: The Verge)

Dette skulle angiveligt været et billede af den pågældende Galaxy Note 7 enheds salgssæske (Kilde: The Verge)

Under boardingen af et Southwest Airlines-fly i Baltimore måtte flyet evakueres fordi en af de ombyttede Galaxy Note 7 telefoner brød i brand.

Brian Green, ejeren af Galaxy Note 7-enheden, fortalte efterfølgende, at han havde slukket telefonen, som flypersonalet havde bedt om, og lagt den i lommen, hvorefter den begyndte at ryge. Han tabte den på gulvet i flyet og så en tyk ”grå/grøn” røg kom ud af enheden. Telefonen brændte sig efterfølgende gennem gulvtæppet i kabinen. Det skriver The Verge, som har været i kontakt med Brian Green.

 – Sådan tjekker du om din Galaxy Note 7 er sikker?

Ingen personer kom til skade, og flyet var stadig på jorden, da uheldet skete.

– ”Indtil vi får indhentet enheden kan vi ikke bekræfte, at det drejer sig om den nye Note 7. Vi arbejder med myndighederne og Southwest Airlines for at få fat i enheden og undersøge årsagen. Når vi har undersøgt den pågældende enhed, så vil vi have mere information, som vi kan dele,” lyder det i en udtalelse fra Samsung USA til The Verge.

 – Samsung undersøger ny Galaxy Note 7 brand

Problemer med den oprindelige Note 7

Samsung tog hurtigt affære, da de første problemer begyndte med den oprindelige Galaxy Note 7 enhed. Der blev hurtigt iværksat en tilbagetrækning af enhederne på de markeder, hvor den allerede var i salg, mens salgsstarten blev udskudt på andre markeder heriblandt Danmark.

Flyselskaber rundt i verden har også enten forbudt Galaxy Note 7 enheder eller bedt passagerne slukke disse helt.

I Danmark er salgsstarten endnu ikke begyndt, og tidligere har det lydt, at de ombyttede Galaxy Note 7 enheder ville komme til salg i slut oktober eller start november. Om den nye hændelse ændrer på dette er endnu uvist. For ganske kort tid siden, genstartede Samsung salget af Note 7 i Sydkorea.

Usikkerhed om Galaxy Note 7 salgsstart i Danmark

Foruden ovenstående problemer, så har en Galaxy Note 7-ejer i Kina tidligere meldt ud, at hans enhed brød i brand. Det skriver CNN.

Mere til historien

De nye ombyttede Galaxy Note 7 enheder kommer med en sort firkant på æsken og et grønt batterisymbol på telefonens skærm. Og de første Galaxy Note 7 enheder, der ikke er ombyttet, kan heller ikke lades længere op end til 60-80 procent.

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram