Teleselskaber: iPhone 7 slår iPhone 6S

Flere danskere har i år forudbestilt de nye iPhone 7-telefoner i forhold til, hvor mange der forudbestilte iPhone 6S, lyder det fra teleselskaberne.

Apple iPhone 7 (Foto: Apple)

Apple iPhone 7 i Rosegold (Foto: Apple)

Designet på de to nye iPhone 7-modeller ligner til forveksling sidste års iPhone 6S og iPhone 6S Plus, men indeni er der sket en række forbedringer.

Måske det er disse forbedringer, som gør interessen indtil videre virker større for iPhone 7 og iPhone 7 Plus på nuværende tidspunkt, end tilfældet var på samme tidspunkt i forhold til lanceringen sidste år.

 – Her er iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Det kan også være, at nogle af dem, som ikke opgraderede fra iPhone 6-modellerne og til iPhone 6S nu har meldt sig klar.

I hvert fald oplever teleselskaberne en større interesse netop nu i forbindelse med forsalget inden den officielle salgsstart fredag den 16. september 2016.

Forudbestillingerne slår alle rekorder

Flere teleselskaber startede forsalg fredag den 9. september 2016, hvilket nogle steder betød web-siderne gik ned. Så stor var interessen.

 – Apple dropper 16 GB på de fleste iPhone-modeller

– ”Vi oplevede meget stor interesse for de nye iPhones, da vi startede forsalget. Der var så meget tryk på den første time, at vores systemer havde svært ved at følge med. Vi fik heldigvis hurtigt tilført ekstra kapacitet, således at vores kunder kunne gennemføre deres bestilling,” siger YouSee Mobil til MereMobil.dk.

iPhone 7 Plus (Foto: Apple)

iPhone 7 Plus (Foto: Apple)

Også Telia kan nikke genkendende til den store interesse, der overgår interessen fra sidste års modeller.

– ”Salget går som ventet rigtig godt. Allerede efter tre dage har vi i Telia solgt markant flere iPhones 7 end vi gjorde på hele den første uge i forbindelse med den seneste iPhone lancering,” lyder det fra Telia Danmark, som er det teleselskab i Danmark, der har solgt iPhones i flest år, da de havde iPhone 3G eksklusivt i 2008.

 – Apple vil ikke oplyse iPhone 7 salgstal

Hos teleselskabet 3 er armene også hævet godt over hovedet.

– ”Hos 3 oplever vi en interesse for de nye iPhones, som er markant større end ved sidste års lancering af s-modellerne. Sammenlignet med presale sidste år, har vi haft næsten dobbelt så mange brugere på 3.dk i løbet af det første presale-døgn i fredags. Og tæt på en tre-dobling i antal besøgende i løbet af den første presale-time. Vores site har heldigvis kunnet klare presset, og vi har derfor modtaget rigtig, rigtig mange forudbestillinger. 3’s kunder er vilde med Apple’s produkter, og nu glæder vi os til at lancere de nye telefoner i alle vores butikker fredag morgen,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark, til MereMobil.dk.

Telenor åbner for pre-sale onsdag den 14. september, så har derfor først informationer omkring deres salg efterfølgende.

 – Så længe skal du vente på iPhone 7

Den officielle salgsstart er fredag den 16. september 2016.

Mere til historien

Allerede i aften kan du downloade den nye iOS 10-opdatering, hvis du har en af de enheder, som understøtter denne. Se hvilke telefoner, som ikke understøtter iOS 10 her.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram