Samsung bøvler stadig med Note 7

Samsungs Note 7 var en succes indtil de første eksemplarer begyndte at eksplodere. Her snart en måned senere er der stadig farlige Note 7’ere i omløb.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsungs nichetelefon med den kraftige hardware, store skærm og pen-funktioner har skabt en del overskrifter, men noget tyder på, at skandalen endnu ikke er afsluttet. Samsung har fundet fejlen på de farlige Galaxy Note 7’er, men af ukendte grunde er der stadig rigtigt mange farlige modeller i omløb.

Samsung har udsendt en pressemeddelelse om, at de har fået ombyttet hele 60 procent af de farlige telefoner i USA og Sydkorea. Men det betyder jo så samtidig at 40 procent stadig er i hænderne hos kunder, som enten ikke er klar over at de har en farlig telefon, eller at kunderne af uransagelige grunde endnu ikke har været forbi en butik, for at få den byttet.

 – Her kan du tjekke om din Galaxy Note 7 er brandfarlig

I hjemlandet, Sydkorea, får butikkerne 20.000 Won, svarende til 121 kroner, for at ombytte Note 7 modeller, så butikkerne har altså et økonomisk incitament for at få så mange modeller ind til reparation eller ombytning som muligt. Samtidig giver Samsung en bonus på yderligere 121 kroner, hvis alle Sydkoreanske modeller er blevet ombyttet inden slutningen af september. Det er uvist om andre lande får samme økonomiske gevinst. Noget bedre ser det dog ud i Singapore, hvor 80 procent har fået ombyttet sin telefon, til trods for at de kun har haft 10 dage til at få ombyttet deres Note 7, da ombytningskampagnen startede 17 september.

Samsung Galaxy Note 7 med eksploret batteri, forside

Samsung Galaxy Note 7 med eksploret batteri, forside

For halvdelen af Note 7 kunderne har det kun taget to dage i USA og Singapore før de fik en ny Note 7. Lidt langsommere er de i tech-gigantens hjemland, hvor det i snit tager fem dage at få sin mobil byttet.

Trofaste købere

Samsungs aktiekurs har fået nogle forventede slag, og det bølger stadig lidt op og ned, selvom de i sidste uge kort var oppe og snuse til de normale kurs 520 til 550. De ramte købere ser dog ikke ud til at være så påvirket, for Samsung oplyser, at hele 90 procent vælger en ny Note 7, selvom den gamle havde eksplosionsfare.

 – Så dyr bliver tilbagekaldelsen af Galaxy Note 7

Mere til historien

Samsung har med Note-serien skabt en skare af trofaste kunder i et nichemarked, ved at skærmen dels er stor med 5,7 tommer, og skærmen er også af god kvalitet og S Pen giver en række unikke funktioner.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram