Her kan du tjekke om din Galaxy Note 7 er brandfarlig

KORT NYT: Et online værktøj er klar. Nu kan du tjekke om din nye eller kommende Galaxy Note 7 er sikker.

Samsung Galaxy Note 7 med eksploret batteri, forside

Samsung Galaxy Note 7 med eksploret batteri, forside

Samsung har haft ørene i maskinen, og med rette, for mindst 35 tilfælde af brændte Note 7’ere er blevet registreret. Og det til trods for, at smartphonen kun lige er blevet lanceret og Samsung ikke kunne møde efterspørgslen, men det er måske meget godt, så der ikke er kommet yderligere tilfæde af skader.

Samsung har nu lavet et online-værktøj til de kunder, der har fået en Galaxy Note 7. Her kan det tjekkes, om man har en potentielt brandfarlig model Man skal bruge sit IMEI nummer, som findes ved at “ringe” til *#06#, altså asterisk, nummertegn, nul, seks, nummertegn.

IMEI nummeret er unikt til hver enkelt telefon, så derfor kan der ikke være flere telefoner med ens IMEI nummer.

WEB-TV: Sådan finder du IMEI-nummeret

Venter du spændt på din Samsung Galaxy Note 7, så kan du også se om den er sikker, ved at kigge på æsken, når du modtager telefonen. Der er nemlig klistret et blåt S på æsken, hvis telefonen er testet sikker.

– Samsung er klar med sikre Galaxy Note 7’ere

Ingen Note 7 i Danmark

Da Note 7 endnu ikke er lanceret i Danmark er det formentlig et fåtal, som har modtaget en Note 7 her til lands, men vi ved fra tidligere med sådanne topmodeller, at der ofte er personer, som importerer deres smartphone fra udlandet for at få den hurtigere.

Meningen var ellers at Danmark skulle være blandt de første lande som fik Note 7, men vi blev udskudt til anden fase og dermed nåede telefonerne ikke at komme ud i butikkerne, før de blev tilbagekaldt.

Samsung har reageret ved at tilbagekalde alle telefoner og stoppe salget. Samtidig har de allerede nu lokaliseret fejlen i batteriet og startet en ny produktion af smartphones.

Mere til historien

Samsung har måtte bide i det sure æble og fortælle deres kunder at de skal slukke telefonen, lægge den på hylden og lade være med at lade den. Samtidig skulle kunderne bare afvente at de fik en ny telefon. Næppe den lancering Samsung havde håbet på.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram