Sony inviterer til event – ny PS4 på vej?

Der har længe været rygter om, at Sony ville lancere en opdateret PS 4-konsol og nu inviterer Sony til PlayStation event, så måske en ny variant af PS 4 er på vej?

Invitation til PlayStation Meeting (Kilde: Sony)

Invitation til PlayStation Meeting (Kilde: Sony)

Sony har udsendt invitationer til et PlayStation møde, som finder sted den 7. september 2016. Tidligere har der floreret mange rygter om, at Sony ville lancere en ny variant af PS4 og måske dette ”møde” er stedet, hvor en ny PS 4 vil se dagens lys. Det skriver Engadget.com.

Tilbage i slutningen af marts skrev vi første gang om, at Sony måske var på vej med en opgraderet PS4 konsol, som altså dengang rygtes at ville understøtte 4K.

Siden har rygterne også nævnt, at denne opgraderede PS4 konsol ville understøtte Sonys bud på et Virtual Reality-headset, der lander i handlen i oktober måned.

Sony klar med dansk salgsstart for PlayStation VR

Alle eksisterende spil og controllere m.v. skulle også fungere uden problemer, da der ”blot” er tale om en opgraderet version og altså ikke en helt ny ”generation” fra Sony.

Sony forventer 6 millioner solgte PlayStation VR

Ifølge rygterne, så vil navnet på den nye PlayStation blive PS 4 Neo.

Sony har hverken be- eller afkræftet, at det er en opgraderet PS 4, som de vil offentliggøre til dette PlayStation Meeting.

Mere til historien

I maj måned skrev vi på MereMobil.dk, at salget af PS 4 konsoller nu havde rundet 40 millioner eksemplarer siden lanceringen i 2013.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram