Galaxy S8 kommer måske kun i Edge-variant

Måske bliver Galaxy S8 kun lanceret i en Edge-version, når den forventes præsenteret i starten af 2017.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung viste deres første Edge-version frem i 2014, med Samsung Galaxy Note Edge, og siden har det lige taget lidt tid før, at mobilkøberne har taget denne skærmtype til sig. Men med Galaxy S7 Edge, og den kommende Galaxy Note 7, så vidner det om mobilkøberne nu hellere vil denne type frem for den almindelige.

 – Rekord mange forudbestillinger af Galaxy Note 7

Derfor kan det også være, at Samsung helt stopper med den ”almindelige flade” Galaxy S-model og kun lancerer én Galaxy S8 Edge næste år.

Det er ikke meldt officielt ud, men der har været hints om, at de almindelige Galaxy S-modeller vil blive droppet.

Et hint fra Samsung mobilchef

Det er blandt andet i et interview, som Korea Herald har lavet med Samsungs mobilchef Dong-Jin Koh, at der kommer lidt hints omkring dette. Det skulle blandt andet være for, at topmodellerne adskiller sig fra de andre smartphones i sortimentet. Mobilkøberne får så noget ekstra ved, at de kan benytte den ekstra skærmkant og de muligheder den giver.

 – Galaxy S7 Edge er årets bedst sælgende Android-telefon

– “Samsung has considered that it would make the edge display as the identity of the Galaxy S smartphone lineup if the company can provide consumers differentiated user experience through software and user-friendly functions (for the curved screen),” lød udtalelsen fra Dong-Jin Koh til Korea Herald. Det skriver KnowYourMobile.com.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Kommer Galaxy S8 ”kun” i en Edge-variant, så er det spændende at se om prisen fastholdes. Med eksempelvis både Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge har mobilkøberne haft valget om de ville betale de ekstra penge for Edge-skærmen.

 – Kineserne får en vildere udgave af Galaxy Note 7

Indtil videre er der kun tale om rygter og spekulationer, men vi holder øje og holder dig opdateret, hvis Samsung melder noget officielt ud vedrørende dette. Ellers er det, indtil da, blot at vente på Galaxy S8, som formentlig offentliggøres i februar eller marts næste år.

Mere til historien

Samsung har haft fem smartphones på markedet med denne Edge-skærm, hvis vi tæller Galaxy Note 7 med, som er offentliggjort. De andre modeller er Galaxy Note Edge, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+ og Galaxy S7 Edge.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram