TV 2 Play app nu klar på Apple TV

TV 2 Play er utrolig populær, men ejere af Apple TV har skulle bruge AirPlay. Nu kommer TV 2 Play endelig klar til Apple TV.

TV2 Play er nu klar til Apple TV4

TV2 Play er nu klar til Apple TV4

Apple TV, i fjerde udgave, har fået en fin start og i Danmark er der rigtigt mange gode apps fra danske udbydere. Dog har det stukket gevaldigt i øjenene, at TV 2 Play ikke var til stede, når stort set alle andre danske streamingtjenester er tilgængelige.

Ejere af Apple TV har kunne streame TV 2 Play via AirPlay, fra deres iPad eller iPhone, men oplevelsen er mildt sagt ikke særlig stabil, og kvaliteten er heller ikke noget at prale af. Derfor er det nu en rigtig god nyhed, at TV 2 Play kommer til det nye Apple TV. Dermed er alle de store danske tjenester nu tilgængelige, og TV 2 Play skal konkurre mod DR’s app, Viaplay, CMore og Dplay.

Ingen TV 2 i sommerhuset for YouSee-kunder

TV 2s platformchef er naturligvis også stolt.

– “Vi har udviklet app’en med fokus på at understøtte storskærmsoplevelsen med simpel og tydelig navigation og mulighed for at skifte mellem TV 2s kanaler under live-sening på en hurtig og enkel måde. Det forventer vi, at mange vil sætte pris på, da vores erfaring med smart-tv er, at når streaming flytter til den store skærm, så stiger live-seningen”, fortæller TV 2s platformschef, Bo Bergstedt, og fortsætter:

“På den måde minder streaming på husalteret mere om traditionel tv-sening, hvor seeren i større stil gerne tænder og lader sig inspirere af det, der sendes live i forhold til at se tv på fx smartphones og tablets, hvor flere foretrækker selv at udvælge, hvad de vil se.”

Bruger I TV 2 Play? Og har I set frem til denne app, hvis I samtidig også ejer Apple TV?

Mere til historien

TV 2 Play koster 129 kroner om måneden, hvis du vil have fuld adgang til alle kanaler og on-demand indhold. Vil du nøjes med Live TV kan det fås for 99 kroner, og On-demand pakken koster 59 kroner.

Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram