Send postkort fra ferien via mobilen

APP TIP: Ferietid betyder ofte krampe i hænderne af at skrive postkort. Se hvordan du sender postkort fra mobilen.

Postkortet

Postkortet

De fleste kan nok nikke genkendende til, at det at være på ferie er lig med, at der skal skrives en masse postkort til vennerne og familien derhjemme.

Du behøver ikke længere frygte, at få krampe i hånden af at skrive disse. Postkort behøver ikke længere være en personlig hilsen, der er håndskreven i form af et postkort du køber på destinationen.

Postkort kan nu også være en personlig hilsen, hvor du tilføjer et billede fra ferien, der efterfølgende sendes til familie og venner.

 – TIP: Gratis offline navigation til bilferien

Du kan blandt andet sende dine personlige hilsner med applikationen ”Postkortet”, som Post Danmark står bag. Her kan du vælge, at dit personlige foto bliver til et højblankt postkort i A5- eller A4-format.

En anden god applikation er ”TouchNote”, som du også kan læse om herunder.

Postkortet

Det eneste du skal gøre for at sende et postkort via Postkortet-applikationen er, at sørge for at downloade applikationen til din enhed. Derefter tager du et billede eller vælger et billede fra kamerarullen, fotoalbum, Facebook eller Instagram. Så skriver du en hilsen og tilføjer adressen på modtageren. Postkortet og porto betales i applikationen med dit kreditkort.

 – TIP: Sådan bruger du Wi-Fi sikkert på ferien

Derefter sørger Post Danmark for, i samarbejde med det svenske postvæsen, at udskrive og sende postkortet til modtageren inden for to hverdage, hvis det sendes før kl. 16 på en hverdag.

Uanset hvilket land du sender til eller fra så koster postkortet det samme. Du kan dog få rabat hvis du køber flere på forhånd.

TouchNote

TouchNote applikationen

TouchNote applikationen

Der er flere muligheder at vælge mellem, hvis man vil sende postkort fra mobilen. En af de rigtigt gode er applikationerne til formålet er TouchNote.

 – TIP: Brug telefonen til omregning af valuta på ferien

TouchNote var formentlig også en af de allerførste (i hvert fald populære) postkort applikationer.

I TouchNote er der flere muligheder end der er i Postkortet, så hvis du kan lide at lege med diverse “ekstra”-ting eller tilføje flere billeder på samme postkort i en collage, ja så er det TouchNote du skal benytte.

Mere til historien

Du behøver selvfølgelig ikke være på ferie for at benytte applikationen Postkortet. Den kan også benyttes hjemmefra hvis du blot ønsker at sende en hilsen til familien eller vennerne – eksempelvis med en sjov eller hyggelig ting du har oplevet.

Læs også:
VPN-forbindelsen beskytter din iPhone – sådan gør du

Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Så meget kan du spare ved at skifte til en elbil

TIP: En gennemsnitslig pendler kan spare 14.500 kroner om året ved at køre i en elbil på arbejde fremfor en dieselbil. Beregn selv.

(mere…)
Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram