Samsung Galaxy Note 7 ventes til Norden

Skal man tro de mange rygter om den kommende Galaxy Note-model fra Samsung, så vil den komme i handlen i vores markedsområde – og den bliver dyr.

Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5

Sidste år lancerede Samsung deres phablet, Galaxy Note 5, og efterfølgeren til denne ventes, at blive lanceret i august måned. Navnet bliver sandsynligvis Galaxy Note 7.

 – Samsung Galaxy Note 7 lækket på nye billeder

Galaxy Note 5 kom ikke på det danske marked, men andre europæiske markeder fik enheden til salg – dog på et senere tidspunkt end kort efter lanceringen. Skal man tro rygterne om Galaxy Note 7, så skulle den blive tilgængelig på det europæiske marked.

Hjemmesiden SamMobile.com har fra været i kontakt med kilder, der mener at kende prisen på Galaxy Note 7. Og holder deres oplysninger stik, så lyder startprisen på 849 euro.

Dermed kan vi også vente, at prisen på det danske marked formentlig vil blive imellem 6.999 og 7.999 kroner. Ifølge Tek.no, så venter de at prisen på det norske marked vil blive 8.000 norske kroner.

 – Samsung Galaxy Note 7 annonceres 2. august

Samsung har endnu ikke lanceret produktet og ej heller kommenteret på de mange rygter og spekulationer. Det er derfor fortsat uvist om telefonen kommer til Danmark.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Samsung har meldt ud om telefonen lanceres i Danmark.

Mere til historien

Rygtebørsen forventer, at den nye Note-telefon kommer med en Snapdragon 821-processor, 6 GB RAM, 64/128/256 GB intern hukommelse og et batteri mellem 3.500 – 4.000 mAh.

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram