Her er de nye mobiler i juli

OVERSIGT: Vi ser her nærmere på de nye mobiler, som lander på hylderne i telebutikkerne og hos teleselskaberne i løbet af juli måned.

Nye smartphone

Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

Sommeren er over os og det er begrænset med nyheder på hylderne denne måned. En af de telefoner, som for alvor har fået opmærksomhed de seneste uger er Sony Xperia X Performance, der er den af de nye Xperia X-telefoner, som har salgsstart senest.

Xperia X Performance har haft forsalg hos flere teleselskaber de sidste par uger, men nu er telefonen altså til at få ”fingre” i.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X Performance

Sony Xperia X Performance, den absolutte topmodel i Xperia X-serien, den landede officielt til salg på det danske marked i fredags (1. juli). Telefonen har dog været i forsalg hos flere forhandlere og teleselskaber de sidste par uger.

 – 5 tips til Sony Xperia X-serien

Det er en telefon, der på blandt andet ydelsen flyver derudaf. I Antutu Benchmark lander den på 119.233 point, mens 3DMark giver den 2.334 point. I forhold til Samsung Galaxy S7 ligger Xperia X Performance lidt under på Antutu men lidt over på 3DMark.

MereMobil.dk har også haft Xperia X Performance under luppen og du kan læse den fyldestgørende test her.

Dagsprisen på Sony Xperia X Performance starter omkring 5.100 kroner uden abonnement. Telefonen vil blive forhandlet hos blandt andet 3, Telenor, TDC og Telia.

Andet:

TDC får i juli måned også telefonerne Huawei P9 Plus og Sony E5 på hylderne.

Juli er en stille måned

Sommermånederne er generelt ikke ligeså interessante som forårs- og efterårsmånederne. Det er ikke kun i mobilbranchen det er sådan, men generelt i mange brancher. Mange forsøger at få afviklet ferie og det gælder altså også i mobilbranchen. Derfor er der sjældent produktlanceringer i juli måned.

I 2013 forsøgte Nokia sig med en stor præsentation, men ellers er der virkelig langt imellem, at producenterne gør noget i juli.

Rygterne florerer om, at Galaxy Note 7 vil blive afsløret til en Samsung Unpacked event i starten af august ellers er det næste store lanceringstidspunkt omkring IFA-messen i Berlin i starten af september.

Mere til historien

Hvis du vil se hvilke telefoner der kom i butikkerne i juni, så tjek opgørelsen over juni måneds nye mobiler her.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram